Prajem Vam krasny den,
prosim Vas dovolte mi Vas poziadat o radu / vysvetlenie mojej otazky ktoru Vam chcem polozit.Tuto otazku som pisal aj do chemickych laboratorii no zial nedostal som odpoved :( Podarilo sa mi najst toto Forum tak to chcem skusit napisat sem.
Zijeme v dobe kde kazde jedlo je s eckami niektore su prospesne no vacsina z nich je zdraviu velmi skodliva.
Prave preto Vam pisem lebo mam vela zostudovanych informacii hlavne o ECKACH ktore davaju do udeninyn, suniek,klobas, parok a podobne.
Pravidelnou latkou ktora je vsade a nenasiel som masovy vyrobok ktory je spracovany ci uz parky, klobasy aby bol bez E250 dusitanu sodneho.
To je aj dovod ze som uz nejedol mozno viac ako rok parky,salamy no pravdu povediac chyba mi zjest nieco taketo mam proste chut ale kedze viem ze tam je tato prisada tak to nezjem.
Napadla mi sice jedna myslienka je mozne ak budem prevarat parky vo vriacej vode napr 5 minut tak sa tymto prevarenim znici E250 a dalsie taketo latky ?
Velmi krasne Vam vopred dakujem ak ste si nasli chvilocku na moj email a poradite mi.
Ostavam s pozdravom