S byvalym priatelom sme rozideni, pretoze som mu prisla na podvod. Napriek tomu sa snazi a poslal mi na narodeniny pohladnicu, kde mi pisal, ze mu chybame, mame spolu aj dieta ...neviem mu zas verit, neviem sa nad to povzniest, preto som mu nic nato neodpovedala, ale neviem, ci to nie je neslusne, ci mam, ci nemam aspon podakovat za to, ze si spomenul, ze mam narodky...
Mam mu vobec odpisat?
To bude asi dobre riesenie.
ja mu poslem na Vianoce pohladnicu zato :D
ehm, no ja by som radšej bola neslušná, ako potom pol roka vysvetľovať, že fakt nemám oňho viac záujem. Ak je možnosť, že si to poďakovanie blbo vysvetlí, tak mu radšej nepíš.
ked to spravi raz tak sa este moze polepsit ale ak sa nieco udeje dvakrat a viac tak je velka pravdepodobnsot ze sa to bude opakovat..
To je dobre. Tak vidis, mas to v sebe vyriesene. Snazi sa, je len na tebe, ci tomu das sancu. Existuju muzi, ktori sa po jednej nevere dokazali spamatat a utriedit si v hlave, koho naozaj chcu a vztah to posilnilo, zalezi od charakteru. Existuju vsak aj taki, ktori si myslia, ze odpusti raz, odpusti znovu.
nie, nemam problem davat mu dieta aj na dva tyzdne k rodicom, ide len cisto o nas dvoch a prave preto som mu nepodakovala, aby si nemyslel, ze nejako pokracujem v konverzacii
Samozrejme podakovanie je zakladna slusnost, ale v tomto pripade to pre teba moze byt len podakovanie, no pre neho to moze znamenat nadej. Ak mu nedokazes verit a povzniest sa nad to, tak by ste sa asi mali nejak dohodnut ako dospeli ludia, aby mu nechybalo dieta, ktore je aj jeho. Nechcem ta urazit, neviem ako to mate s dietatom zariadene, ale obvykle sa zeny snazia partnerovi spatne ublizit prave cez dieta.