Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strašná bolesť maternice na konkrétnom mieste - prosím pomoc

Príspevok v téme: Strašná bolesť maternice na konkrétnom mieste - prosím pomoc
kejcho

Síce od prvej menštruácie trpím bolesťami (mám 16 rokov, takže približne 5 rokov) ale taketo niečo som ešte nezažila. Zaspala som asi na dve hodiny stým že od rána mi bolo zle, dala som si dva ibalginy 400 ktoré mi na chvilu zabrali a po prebudení mi začalo byť neskutočne zle, bolia ma kríže mám zápchu, závraty, studený pot, je mi na vracanie no najhoršie na tom je že ma na ľavej strane (nie na vaječníku) bolí konkrétny bod na prítlak, naozaj velmi. Tiež pri zohnutí sa alebo spravení nejakeho pohybu... prosim vas mate stymto niekto skusenosť? Čo to môže byť? Myóm? Cysta? Či robim zbytočne paniku?

joleen

A prečo by si nemohla ist sama ku gynekológovi? Dokedy chceš čakať? Čo keď tam máš cystu veľkú? Či karzinom? Tam dole to nie je zábava radím ti okamžite zájsť za gyndom

kejcho

Poznám, ale keď mám bolesti nemôžem utekať hneď na gyneko pešo, ešte keď ma tam nema kto odviezť a keďže nemam 18 nemožem to spraviť sama. Pisala som sem preto lebo som potrebovala poradiť. Tak vďaka za radu.

kejcho

Predpokladám že to je maternica, neviem samozrejme na 100% že to je ona ale boli ma v podbrušku na pritlak na tom konkretnom mieste, plus mam krče v celej maternici ako zvyčajne... už mi stihlo podbruško aj opuchnuť.

Nemám to na pravej strane, na ľavej... a nieje to pichavá bolesť ale skôr taká tupá...