Za 2 mesiace 10 kíl dolu

Teeneek

Aj ja som pred 3 rokmi schudla 25 kg za tri mesiace. Neskor som sa znova snazila a uz mi to tak neslo. No poviem vam tajomstvo. Viem v com bol rozdiel medzi prvym a ostatnymi chudnutiami. Bolo to v hlave. Musite same seba presvedcit ze to ide a uz v prvy den sa nastavit ze chudnem. Ked to neide inac, tak si to stale opakujte, pripadne si spievajte pesnicku:"o aka som krasna o aka som stihla. Mne to momentalne pomaha. Chcem schudnut na 55 kg a za tyzden mojej prace to ide. Nezabudnite vsetko robit s radostou. Mam aj placebo tabletku. Je to len kalcium, no ja som svoj mozog presvedcila ze je to super zostihlovacia tabletka... Fakt to funguje... Napisem viac trikov ak chcete

adr1a

Shayleen dakujem ti. Mala by som viac cvicit. Ja zas velmi rada vyvaram vypekam. Kazdy si to chvali len potom tie "žracie" orgie :D zas to neprehanam, skor je u mna chyba ze cez den sa dost nahanam, neraz nemam cas sa ani najest a potom vecer ked si dam to uz je zas zle, ze je to vecer. Musim urcite viac cvicit

adr1a

Shayleen dakujem ti. Mala by som viac cvicit. Ja zas velmi rada vyvaram vypekam. Kazdy si to chvali len potom tie "žracie" orgie :D zas to neprehanam, skor je u mna chyba ze cez den sa dost nahanam, neraz nemam cas sa ani najest a potom vecer ked si dam to uz je zas zle, ze je to vecer. Musim urcite viac cvicit

shayleen

Tak ja som si zmenila stravovanie predtým som veľa jedlá a všetko možného od toho dňa som mala iba polku porciu raňajok a obedu na večeru som nič nemala namiesto toho som cvičila behala byciklovala a 200 bruško denne za prvý mesiac som zhodila 12 kg

adr1a

Ahoj Shayleen. Napises viac o tom tvojom schudnuti 30kg? Ja som sice so sebou spokojna ale tak vzdy sa hodi dat aspon nieco dole. Budem vdacna za tvoje skusenosti, ako si ty zhodila a schudla. Dakujem