O čom sa mám rozprávať s chlapmi

Radoslava123

O futbale, o hokeji, o športe, o počítačoch, o autách, o politike, o utečencoch, o tom, čo sme videli v telke, o tom, čo sme počuli v rádiu, o knižkách, ktoré sme prečítali, o tom, čo sme čítali v novinách a v časopise, o škole, o robote, o počasí, o tom, čo sme kúpili v obchode, o tom, čo sme varili na obed, o tom, čo sme jedli v reštaurácii a či nám chutilo, o tom, ktorá pizzéria v meste je najlepšia, o tom, ktorá cukráreň v meste je najlepšia, o hlúpostiach, ktoré sme povyvádzali, keď sme boli deti/v puberte, o psíkovi (ak nejakého máme), o mačke (ak nejakú máme), o inom zvieratku, o Vianociach a o tom, aké sú v našej rodine zvyky... No veď o bežných veciach, o ktorých sa bavíme s hocikým. Prečítať si na internete nejaké vtipy a porozprávať mu ich, porozprávať nejaké veselé a vtipné zážitky zo života, porozprávať mu o dovolenkách, o miestach, ktoré sme navštívili a o ktorých snívame, že ich navštívime, o obľúbených filmoch a o obľúbenej hudbe, a tak ďalej. Chlapi neradi počúvajú ženské sťažnosti a trápenia, takže dobre je o veciach, ktoré nás naštvali a ktoré nás zranili a ktoré nás trápia, radšej nerozprávať a nevenovať im myšlienky, zahodiť to za hlavu a myslieť radšej na niečo príjemné a o tom sa s chlapom aj rozprávať a chváliť ho, aký je dobrý samec a kanec, aký je úžasný v posteli, to majú chlapi najradšej.

Mesačný princ

Ticho je trápne len vtedy ak dvaja ľudia nedokážu komunikovať inak ako som napísal v predchádzajúcom príspevku. Väčšinou ak sú ľudia potichu tak sa o sebe oveľa viac dozvedia :)

Nie je ticho, ako ticho....mimika, gestá, neverbálna komunikácia...

anjelik *

Iné je, dušík, keď si chceš niekoho získať, si myslím. Vtedy mu prezentuješ svoj vnútorný svet. :o) Ale na bežnú konverzáciu stačí sledovať net, počasie, pikošky, správy, filmy, knihy..sociálne siete. Ako sa vraví..stále sa niečo deje. O čom sa dá mudrovať donekonečna. Od problémov s voškami, cez teplé/studené/daždivé...ale vždy nevyhovujúce počasie....atď, atď. Ja osobne, napr.musím veľakrát naozaj hádať, že čo ten dotyčný, či dotyčná vlastne povedali...tak skôr telepatiu by som prijala a snímanie obrazov v mozgu. :o)))

Filip TT

Cau anjelik, moje hmotne ja.

Neviem ... cesi hovoria, ze hoch si holku "namluvil". Ked bolo ticho, bral som to ako svoju chybu. A preto som ani dievca nepozyval na kavu, lebo tam je ticho trapne. Radsej sme sa isli prejst, lebo tak je ticho prijatelne.

anjelik *

Filip, tak tým si nie som až tak veľmi istá. Že by sa muž mal postarať o konverzáciu. :o))

Podľa spôsobu vyjadrovania si asi nie moc komunikatívna..ale tak vždy sa dá baviť o spoločne zažitom a vo vašom prípade to bolo ono stretnutie. Inak ja osobne nevidím nič zlé na tom, keď dvaja ľudia spolu kráčajú a čušia. Netreba furt *mlieť pántom* a o kravinách. Je to častokrát otravné a nepodnetné.

S mužmi sa dá baviť na x tém...stačí otázkami zistiť, čo ich zaujíma a potom počúvať. Ak máš čo k tomu povedať, tak sa aj pridať. Ja osobne radšej počúvam, ako rozprávam. :o)