Ahojte. Prosim Vas o radu. Viackrat som realizovala prerusovany pohlavny styk. A to tak, ze moj chlapec bol vo mne a ked to na neho islo, dal mi to na brusko. Pockali sme 20 minut a isli sme znova do mna. No citala som toho vela, ale iba sa utrel. Teda sa ani neumyl ani nevymocil. Je tam moznost otehotnenia? mozno napisete ze ano, alebo nieco o kvapocke lasky, ale ja tomu velmi neverim. Spavame takto spolu niekolko mesiacov a nie som tehotna. Co Vy na to? Ja myslim ze moznost otehotnenia je 1 k 1000. A vzdy dosiahnem minimalne jeden orgazmus za noc. Chcela by som vediet Vas nazor, co si o tom myslite. Dakujeeeeeeem a zelam vsetko dobre
Poradte mi... OTEHOTNIEM?
ked chce osud aby si otehotnela tak otehotnieš a otehotnenie je jedna velka nahoda ... =D ovulacia trva približne 24 hodin .. iba pocas nich mozes otehotniet a vystihnut tento cas je fakt nahoda ... a este plus ktomu aby sa tam sperije dobojovali ... to je druha vec :P clovek nikdy nevie ... ale treba sa chranit nech je tuzba vselijaka .. viem tazko sa to robi a lahko sa to pise .. poznam to ties sa mi takato vec zoparkrat stala ... =D a momentalne ties cakam na tie mesiačiky partnerky ..
kludne mozes otehotniet...a ked nechce babo tak preco nepouzije ochranu? Ked otehotnies tak Ta necha tak!
Co si myslite ostatni? prosim napiste iba Vas nazor... vdaka
jasne že nie
vynimka potvrdzuje pravidlo...do mna sa napr. tiez nespravil, mozno mal toho trosku na ruke a potom ju dal do mna a meska mi
ja myslim ze to nie je sanca. niekto sa tak snazi a nic...
ale spravil sa, cize mu tam nieco isto ostalo
ee on sa vo mne nikdy nespravil on si dava velky pozor bo on nechce babo
no jasne ze sa da tak otehotniet tak nabuduce nech sa radsej umyje aby neboli zbytocne trable. a tiez prajem vsetko dobre
..úprimne, riskuješ dosť!