Vodičák

Uistea

For specific vital clues, this is an absolutely unremarkable post papa's games. I concur wholeheartedly. You have the power to drastically alter your perspective on life by infusing your work with joy and accountability.

James Core

Wordle Archive is an online word game that challenges players to guess a five-letter word in six attempts. Each attempt reveals which letters in the word are correct and in the correct position, which letters are correct but in the wrong position, and which letters are not in the word at all. The goal is to guess the word correctly within six attempts, using the feedback to refine your guesses and improve your vocabulary.
wordleadda.com

FrancisHowell

Aj keď ste boli starší, venovali ste sa nejakému tréningu? Autoškola mala určite problém. 42-ročný Kamoka chce získať vodičský preukaz. Čo k tomu potrebuje? wordletoday.io

manzelka

Robili ste si niektorá vodíčák aj v neskoršom veku? Nemala stým autoškola problém? Kamoška má 42 a chce si robiť vodičák. Čo k tomu potrebuje ?

Economist

Stará téma, ale kamaráti od 15-tich tiež robili, a ako viem, tak od 15-18 veku, je to z hľadiska objemu nie v litroch (dm3) ale o jednotku nižšie, teda do 50cm3, takže tam spadá z histórie, babetta, jawa pionier, atď. A podľa dnešných pomerov nejaký skúter. Pohľadaj do 50cm3, iste niečo nové v tejto motorizácií nájdeš v dnešnom materializme. A v 17-tich robíš na auto B1 bez prívesu, tak potom na toto už žiadne dodatočné oprávnenie nepotrebuješ, lebo to máš automaticky v tom, ale samozrejme je to rovnocenné len s týmto objemom, na vyšší (nad 50cm3) si už zas potom musíš dorábať na novo podľa konkrétneho objemu, i keď je ich maximálne do 5, ak by Ti vekom a skúsenosťami už do 50-ky nestačilo. Podľa toho, na čo Ti bude vyhovovať. V stručnosti asi len toľko . . .