Hnev

Príspevok v téme: Hnev
Mr.Anonym

Caute,neviem ci moj problem je vazny alebo sa to stava kazdemu druhemu.V mladosti ma sikanovali a dajako sa neviem toho zbavit.Nieco sa stalo a ja neviem co ale pocitujem neskutocny hnev voci vsetkym ludom okolo mna.Pred par rokmi sa mi stala dost vazna vec ked som chcel jedneho kolegu zhodit z okna,proste som ho chytil za nohy a chcel ho zhodit z balkona a to len z toho dovodu ze mi robil zle a prislo to na mna.Pred par mesiacmi som isiel jeden vecer po ulici a oproti mne isiel jeden chalan ktory sa strasne podobal na jedneho co mi robil zle.Neviem preco ale chcel som ho napadnut,proste mu strasne ublizit v hlave mi prebehlo ako ho skrtim a on zaspava.

Taketo predstavy mi behaju po rozume stale a ja neviem co to je preco to na mna pride?Ako sa toho zbavit?Je to obrovske nutkanie a neopisatelny pocit...Myslite ze to ma nieco spolocne s tym ze ma sikanovali na zakladnej aj strednej?Co mam robit ak to pride alebo sa to nejako zhorsie,inak som kludny...

Mr.Anonym

Ahoj,momentalne pracujem na sebe,pred par rokmi som robil za min.mzdu teraz zarabam cca 2000 Eur a dufam ze neprestanem.To co ma prenasleduje mi zaroven aj pomaha,akurat ma riadne serie to ze mi kazdy podcenuje.Napr. ucitel ktory mi stale hovoril ze som nula.

Ale ako som zistil nie som jediny,byvaly kolega z prace ktory mal 160 cm a asi 95 kg tiez to nemal lachke,posmievali sa mu a to ma 40 rokov.

Zistil som ze ludia su riadne svine...vacsinu ludi si hajzli.

Inak dakujem za to co si napisal a je to vazne na zamyslenie a napisal si to pekne.

_meno

Ahoj Mr.Anonym

Mozes sa naucit sa pouzivat svoje dary.

To ze mas odhodalnie je dobre.

Spoj to s dobrym úmyslom (napr. chranit niekoho) - povolania ako policajt, armada.

Alebo sa prihlas na bojove umenia.

Detailnejsie povedane, to ze mas velke city v danej oblasti, sa dobre da skombinovat ked ziskas prostriedky (fyzicka sila, technika) a sebakontrolu.

(este jednoduchsie povedane, mozes byt silny, rozumny a pomahat dobrej veci)

Všetko čo nás baví je akoby talent, má to potenciál, lebo nám je to prirodzené. Ako včele je prirodzene lietať, ako niekomu je prirodzene že rad zahradkarči, vsetko cim disponujes je dar. A mozes ziskat dalsie dary, pouzivat tieto dary :)

Namiesto snahy znicit zivot sa ho skor mozme snazit usmernit (prestat sa nasilu ovladat(sucasny stav, bojujes akoby proti tomu), ale skor usmernovat sa(buduci stav, rozvinies to s dobrym úmyslom, prijmes dary, rozvijat dary).

Držím palce Mr.Anonym :)