no podľa mňa je to samo o sebe nejasná situácia, čo vlastne ste... Ani manželia, ktorí majú "spoločný účet", ani dvaja čo spolu chodia...
Každopádne pre mňa je partnerstvo o tom, že idú obaja na 100%, nie 50 na 50...
Pre mňa osobne by toto bolo červenou kontrolkou, aby som si veci premyslela... Ale ja ho nepoznám celkovo ako človeka... A každý máme nejaké tie muchy...
Máš pocit, že mu celkovo chýba štedrosť?
Ale ten komentár, že on si nebude vydržiavať ženu, no ako sorry, šak to nie že pracuješ niekde na polovičný úväzok a zvyšok času tráviš nákupmi a v kaderníctve a všetky svoje peniaze minieš na to, prípadne ešte aj z jeho... Mňa by to zranilo... Fakt mám z neho pocit, že vzťah vníma ako obchod... Ešte by som chápala, ak mal negatívnu skúsenosť a teraz je opatrný, aby ho opäť žena nezneužila.
Akože ak by som bola v rovnakej situácii, tak ja sama by som chcela aby to vychádzalo cca na polovicu, v zmysle, že by som nenechala chlapa platiť všetko, a pokiaľ by som mala pocit, že jemu vyhovuje, že všetko ťahám ja, tiež by to bola červená kontrolka... Ale zas rátať si všetky výdavky aby to ozaj vychádzalo skoro vždy presne... Cítim z toho nedôveru, nelásku a sebectvo. Partnerstvo si nepredstavujem ako fifty fifty, to je obchod... Partnerstvo je pre mňa 100 na 100...