Je maly mam 14rokov a 12cm ked stoji

proste chalan

ak nevieš ako sa robia kegelove cviky:

To je vlastne stiahnutie svalov ako keď sa snažiš zastaviť močenie..

niekde tu na fore je napisane že maš napnut tie svaly, narátať do 4 alebo 5, a potom uvoľniť, a zasa po chvili to iste.

Je fakt, že toto ti môže privodiť erekciu, ale preto to robim iba doma alebo keď cvičím(cvičím sám :P)

A to maš akože depresie z toho aky je maly?

no, neviem ake to je, lebo ja som si z toho nikdy nič nerobil, najdu sa aj s menším... Aj tak vo vzťahu ide o porozumenie, nie o to ako jej tam vrazíš 20cm kokot...

BitchNick

Ahoj mam 14rokov a moj penis meria niako 12cm od lonovej kosti.S tejto miery mam traumu s len komunikacio s dievcatom :-( budem rad ked sa vyjadrite baby aj chalani ;(

BitchNick

Ano od tej kosti mam 12cm ...a kolegove cviky skusim kolko sa robia a do kolko ? ... Len sa bojim ze mi nenarastie chcel by som mat aspon 16cm :/

proste chalan

ja mam 15 a 14cm, penis sa mi zhrubšil o štvrť cm a vizualne "skrašlil" asi pol roka po tom, čo som pravidelne začal robiť Kegelove cviky. No do dlžky rastie od 12tich len minimalne...

čo som počul, tak stači aj menej, nezaťažuj sa tym, a keď tak dlžka sa meria od kosti, takže by ti to mohlo niečo pridať.....

osobne odporučam tie kegelove cviky, premasiruješ si spodnu panvu a ešte som postrehol zvyšenu kontrolu nad vyvrcholenim...