Dobrý večer prajem všetkým.
Mám 16 rokov, takže som v puberte, čo nepopieram, a myslím že viacerí diskutujúci (ak sa vôbec niekto zapojí), budú vidieť problém práve v puberte. Nemôžem povedať, že by som bola problémová, nepijem, nefajčím, nevediem ani nejaké blízke kamarátstva, skorej som samotársky typ, čo presedí celé dni len v spoločnosti hudby. Chalana som žiadneho nemala, a práve tu je istý problém. Priťahujú ma výlučne LEN chalani/muži s dlhými/dlhšími vlasmi. Častokrát ani postava, ani tvár nemusí byť dokonalá alebo krásna, ale už len kvôli tým vlasom som schopná ostať ako paralyzovaná a fascinovaná. Zámerne aj keď som vo väčšej spoločnosti ľudí (či už na stanici, alebo v nákupnom centre) tak vyhľadávam dlhovlasých chalanov. A keď niekoho takého stretnem, úplne ma to poteší, pohladí mi to srdce a zlepší deň. Bývam v meste, kde žiaľ nie je výskyt dlhovlasých chalanov/mužov veľký. Väčšinou niekoho zahliadnem keď cestujem, ale nie je to často. Krátkovlasí chalani/muži ma jednoducho nepriťahujú, necítim k nim žiadnu formu príťažlivosti, akoby som k nim nepociťovala takú tu sympatiu alebo to zaľúbenie. Aj keď možno niekto aj dobre vyzerá, to že nemá dlhé vlasy ma úplne odradí, odrovná. Trvá to už dlho, a čím som staršia, tým sa to len umocňuje. Neviem si po svojom boku predstaviť krátkovlasého chalana. Jednoducho neviem čím je to spôsobené, ale dlhovlasé stvorenia vo mne vyvolávajú taký ten typický rockový feeling, automaticky sa mi vybaví hromada rockových/metalových kapiel, kanady, ostňe, reťaze, kožené bundy, taká tá divokosť, sloboda, neobmedzenosť, toto všetko sa mi zosobňuje v dlhovlasých chalanoch/mužoch. Možno si myslíte, aké je to odomňa povrchné si vyberať opačné pohlavie na základe dĺžky vlasov, ja sama mám zo seba zmiešané pocity, za každý váš názor budem úprimne rada. :)
Prajem krásny večer.