Dlhovlasí chalani/muži, som normálna?

Príspevok v téme: Dlhovlasí chalani/muži, som normálna?
Bittersweettt

Dobrý večer prajem všetkým.

Mám 16 rokov, takže som v puberte, čo nepopieram, a myslím že viacerí diskutujúci (ak sa vôbec niekto zapojí), budú vidieť problém práve v puberte. Nemôžem povedať, že by som bola problémová, nepijem, nefajčím, nevediem ani nejaké blízke kamarátstva, skorej som samotársky typ, čo presedí celé dni len v spoločnosti hudby. Chalana som žiadneho nemala, a práve tu je istý problém. Priťahujú ma výlučne LEN chalani/muži s dlhými/dlhšími vlasmi. Častokrát ani postava, ani tvár nemusí byť dokonalá alebo krásna, ale už len kvôli tým vlasom som schopná ostať ako paralyzovaná a fascinovaná. Zámerne aj keď som vo väčšej spoločnosti ľudí (či už na stanici, alebo v nákupnom centre) tak vyhľadávam dlhovlasých chalanov. A keď niekoho takého stretnem, úplne ma to poteší, pohladí mi to srdce a zlepší deň. Bývam v meste, kde žiaľ nie je výskyt dlhovlasých chalanov/mužov veľký. Väčšinou niekoho zahliadnem keď cestujem, ale nie je to často. Krátkovlasí chalani/muži ma jednoducho nepriťahujú, necítim k nim žiadnu formu príťažlivosti, akoby som k nim nepociťovala takú tu sympatiu alebo to zaľúbenie. Aj keď možno niekto aj dobre vyzerá, to že nemá dlhé vlasy ma úplne odradí, odrovná. Trvá to už dlho, a čím som staršia, tým sa to len umocňuje. Neviem si po svojom boku predstaviť krátkovlasého chalana. Jednoducho neviem čím je to spôsobené, ale dlhovlasé stvorenia vo mne vyvolávajú taký ten typický rockový feeling, automaticky sa mi vybaví hromada rockových/metalových kapiel, kanady, ostňe, reťaze, kožené bundy, taká tá divokosť, sloboda, neobmedzenosť, toto všetko sa mi zosobňuje v dlhovlasých chalanoch/mužoch. Možno si myslíte, aké je to odomňa povrchné si vyberať opačné pohlavie na základe dĺžky vlasov, ja sama mám zo seba zmiešané pocity, za každý váš názor budem úprimne rada. :)

Prajem krásny večer.

Filip TT

Bittersweettt - ty si asi prehliadla, ze nejaky NightCreature tu dral kvoli tebe klavesnicu a pozval ta do partie na konkretne akcie....

Bittersweettt

Dnes som na stanici videla takeho typka s dredami, vyzeral tak opustene, ale akurat ked som odchadzala zo stanice a z vlaku vysla jeho priatelka a hned sa pobozkali, zostala som taka znicena, smutna. Tiez mala dredy, kanady, cela v ciernom, piercingy..naozaj mam dojem ze aby clovek zaujal a vybocil z radu, musi svoj vzhlad radikalne zmenit/upravit. V porovnani so mnou bola fakt dokonala. Ja som fadna, nezaujimava, nik o mna ani topankou neobtre, no fakt nula bodov. Preto fakt nato kaslem, nebudem sa ani zaoberat ostatnymi ludmi, lebo to cloveku iba ublizuje.

Cliattsi

Bittersweettt, ale to sebavedomie by si si mala na niečom postaviť. V prvom rade sa prijať akú aká si aj s nedostakamia že nie si 100 - ná a abi nemusíš byť, lebo si len človek.. Od toho sa všetko vyvíja. A nemyslieť si o sebe, že si nula a pozerať sa na to, že aj niečo v živote dokážeš. Čo som napr. a kedysi dávno dokázal ako prvé, bol zasmiať sa sám na sebe ( a občas aj vtedy, keď ti je ťažko a rozčuľuješ sa nad tým, že ti život nevychádza podľa tvojich predstáv). Asi mi teraz povieš, že mi neveríš, ale aj na tom sa buduje sebavedomie

Cliattsi

Bittersweettt, ale to sebavedomie by si si mala na niečom postaviť. V prvom rade sa prijať akú aká si aj s nedostakamia že nie si 100 - ná a abi nemusíš byť, lebo si len človek.. Od toho sa všetko vyvíja. A nemyslieť si o sebe, že si nula a pozerať sa na to, že aj niečo v živote dokážeš. Čo som napr. a kedysi dávno dokázal ako prvé, bol zasmiať sa sám na sebe ( a občas aj vtedy, keď ti je ťažko a rozčuľuješ sa nad tým, že ti život nevychádza podľa tvojich predstáv). Asi mi teraz povieš, že mi neveríš, ale aj na tom sa buduje sebavedomie

Filip TT

Bittersweettt - tak zostan tu na zdravi a pis svoje nazory zufalym ludom. Je to celkom dobry sposob, ako chapat ludi a zabudnut na svoje trapenia a komplexy. Mozno tu aj nadviazes nejake kontakty v komunite prispievatelov. :o)

Bittersweettt

Dakujem za povzbudive slova a za reakcie k tejto teme. Uprimne, vazne niesom krasavica, moje sebavedomie je mizerne, a v realnom zivote sa za mnou nik neotaca. Ak by sa aj niekto nasiel, stale by som mala strach, ze si najde krajsiu, lepsiu, ze na mna vykasle. V dnesnej dobe je fakt problem sa vobec do vztahov pustat, preto aj ked dakoho pekneho vidim, tak proste sa nan kaslem, uz necitim ziadne pocity, ziadne sympatie, vo vnutri som mrtva. Nemam ziadne ocakavania a nic si nenamyslam, nesledujem ludi a uz sa o nic nesnazim, lebo ma to vycerpava. Nie kazdy ma na priatelov/lasku stastie. Ano, mam len 16, ale aj otec mi vravi ze kazdym rokom mi ubuda sebavedomie a straca sa kontakt s ludmi. A samota je super aj tak :)

marion78

presne tak,,nedaj si kecat,ked sa ti pacia dlhovlasi,tak sa ti pacia.Po case sa moze vsetko zmenit,menime sa,vyvijame,hlavne,ked ich par spoznas.Aj intoverti si najdu partnerov, tonieje nijaka vada,moze to byt tiez introvert a veru laska je laska ,ja som sa tiez zalubila do niekoho,keby mi v 16e povedali,ze sa mi bude pacit,tak poviem no to urciteee :)))

citron

a pozerám že si v podstate ešte veľmi mladučká, máš len 16.

tvoj názor a pohľad na výber partnera sa vekom určite zmení ako budeš dospievať a stárnuť.

mám kamaráta ktorý bol v mladosti veľmi zaťažení na prsnaté dievčatá. Proste podľa neho baba čo nemala veľké prsia minimálne trojky nebola ženou. A po pár rokoch keď som ho stretla tak čo nevidím ide ruka v ruke s jednou slečnou ktorá mala plochý hrudník a také asi jednotky či dvojky? No proste ako športovkyňa. A predstavil mi ju ako svoju priateľku a že sa idú o pár mesiacov brať. Túlil sa k nej, po celý čas ju držal za ruku a bolo mu vidieť z očí že je šťastný.

povedala by si že chalanisko ktorý predtým si takú slečnu ani len nevšímal lebo nestála za jeho pohľad kvôli malým prsiam sa nakoniec do jednej takejto šialene zamiluje? A predsa. Zrazu zmena o 180°.

život nás niekedy donúti nenápadne zmeniť názor a chute.

takže aj u teba sa to možno po dvadsiatke zmení a nakoniec sa šialene zamiluješ do nejakého plešatého chlapíka ;-D

láska je láska...

citron

to že sa ti páčia dlhovlasí chalani nieje nič čudné. Každému sa páči niečo iné, každého priťahuje opačnom pohlaví niečo iné.

jednému sa páčia štíhle baby, inému tlsté, ďalšiemu blondíny, inému tmavovlásky, a pod.

každý má svoj vkus ktorého by sa mal držať a kašlať na okolie čo si o tom myslí. Ak chceme byť šťastní mali by sme pozerať na svoje vnútorné pohnútky a nie na názor okolia.

ak počúvame svoj vkus budeme šťastní, ak si necháme kecať do svojho vkusu iných a necháme sa nimi ovplyvniť tak nikdy nebudeme cítiť šťastie.

koľko mladých si nechalo takto kecať do výberu partnera od rodičov, od kamarátov, od kolegov, od príbuzných a až neskôr zistili že urobili chybu keď nešli za svojím volaním srdca.