kupte, ale nezabudajte na to, že sa o psa treba aj starat!
Lekári radia: Kúpte si psa a už neochoriete!
ked sa mu dava iba jeden druh stravy, nie je to pre psa problem? Chce to ešte jest? Alebo to striedate s niečim inym?
Brit mono protein, ten je pre šteniatky uplne najlepši
čo sa doporučuje davat jest malemu šteniatku?
Pred takmer troma rokmi nám známi priniesli miniaturne šteniatko , že to ku domu patrí . Dcéru máme už vydatú jej dlho preč z domu a tak sme si humorne s mojou manželkou povedali, že si tú psiu slečinku akože adoptujeme , že budeme je strýčko a tetička . Ten náš psíček toto všetko vycítil a má nás neskutočne rada . Mal som taký zdravotný problém , nejaký ekzém či čo na nohe . Ako sa tak opaľujem , prišlo naše chlpaté stvorenie a začala mi olizovať tie miesta na koži ... Tak som si tú moju "terapeutku" ešte viac oblubil ...
doma mame psa a od šteniatka mu davame len to najlepšie jak čo sa stravy tyka, tak aj roznych vitaminov
pes je najlepšie priatel človeka, preto ma mrzi, že sa niektori ludia k psom nevedia spravat
Jaj, tak samozrejme človek je väčší ako pes. Na ujasnenie. Troška inakšie som chcela, aby vyznelo to motto.
Nič nečiní človeka ľudskejším ako láska k peniazom, osobne si myslim ze spravne je ked clovek miluje cloveka.
Ten Henry Fielding , u akeho psychiatra sa liecil?
Za posledných 20 rokov výskumu sa ukázalo, ako vedia efektívne zvieratá pôsobiť na človeka. Sme s nimi šťastnejší a zdravší. Ľudia s domácimi miláčikmi navštevujú aj lekára menej často, majú viac zábavy a cítia sa aj bezpečnejšie než ľudia, ktorí sú bez nich.