jasne, ze sa da aj na tury chodit, k mnohym su uz aj celkom pekne cesty :)
Využite kočík pri svojom cvičení
Na tury s kocikom? Tak to som este nepocula. My sme kupovali nosic, aby sme mohli behat takto kadetade.
my sme kupovali športiak na e-kočíkoch a žena aj ja s ním pravidelne behávame či chodíme na túry
prechádzky s kočíkom sú jediný čas, kedy mi dieťa cez deň spí...inokedy na cvičenie čas nie je
to je super vec, ak sa dá kočík na také aktivity využiť, lebo pri malom bábätku nám len ťažko zostáva iný voľný čas na cvičenie
podľa mňa stačí aj rýchla, svižná chôdza s kočárom, keď máte tepovku aspoň 130
To často vídavam takto s kočiarom, že aj korčuľujú alebo idú behať maminy. Ale tak asi nie každý kočiar je na to aj uspôsobený.
ked sme kocikovali, tak tiez som chcela kocik, s ktorym by sa dalo aj behat, no napriklad aj tlacit ho pri korculovani. podla mna je to skvely sposob na to, aby sa aj mamina mohla udrziavat tak nejak v kondicke
popravde prechádzka s malou je jediný čas, ktorý mám momentálne na pohyb, tak sa vždy snažím aspoň o rýchlochôdzu a občas robím po ceste aj výpady :))
to by som fakt chcela, nech sa po pôrode dostanem do formy a nejaké tie endorfíny mi určite dodajú energiu po prebdenej noci, že? :))
Viete, ako sa dá využiť kočík ako cvičebná pomôcku a park v blízkosti vášho bydliska? Je to najlepší priestor pre zlepšovanie fyzickej kondície. Skúste si na ďalšiu prechádzku s kočiarom obuť tenisky a obliecť legíny.