Tipy ako prežiť predvianočné obdobie v psychickej pohode

Táto diskusia patrí k článku: Psychológ radí: Ako prežiť predvianočný stres bez ujmy
Psychológ radí: Ako prežiť predvianočný stres bez ujmy

Vianočný čas - čas zázračný, ale často skôr stresový. Spojený s finančnými ťažkosťami, zháňaním darčekov, hektického naháňania sa, nakupovania, varenia, pečenia, upratovania, ozdobovania - s cieľom, aby sme Vianoce mohli v kľude a komforte prežiť.

volcanowallow

O predvianočnom období a duševnom zdraví sa diskutuje každý večer, keď niekto zaklope na dvere:D. Kde presne sme? dumb ways to die

volcanowallow

O predvianočnom období a duševnom zdraví sa diskutuje každý večer, keď niekto zaklope na dvere:D. Kde presne sme?

MaxSamchuk

Are you looking for an exchange service with the best conditions? Buycoin.cash is made just for you! Our company has been providing its services since 2011. Thanks to this experience, we are well aware of all the nuances of this area and help to provide our customers with higher quality services. The site buycoin.cash presents a large selection of digital currencies - Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Dogecoin (DOGE), Tron (TRX), Shiba Inu (SHIB) , Uniswap (UNI) and much more. Our service works confidentially, profitably and as quickly as possible. Registered users are offered more bonuses, namely a two-level referral program. Don't wait, feel all the benefits!

nechalicka

Velka noc klope na dvere a tu uz sa riesi predvianocne obdobie a psychicka pohoda/nepohoda :D halo, kde sme :D

matka88

haha, prosi, nie, este sem netahajte Vianoce, ved to je este brutalne daleko! :D som rada, ze uz je po nich, ten stres a vsetko, to nemusim. radsej ozaj tu velku noc:)

Parkernicholes

Ahoj! Ak hľadáš tipy na to, ako prežiť predvianočné obdobie v psychickej pohode, tu je niekoľko možností:

Plánovanie a organizácia: Vyhnite sa stresu tým, že si urobíte zoznam úloh a plánov nevyhnutných úloh. Tým, že si rozložíte úlohy na celé obdobie, môžete si udržať prehľad a zabrániť pocitu preťaženia.

Relaxačné cvičenia: Pravidelné cvičenie a meditácia môžu pomôcť uvoľniť stres a zlepšiť náladu. Skúste napríklad jogu, Tai Chi alebo cvičenia dýchania.

Zdravá strava: Snažte sa jesť zdravo a vyvážene, aby ste si udržali dostatok energie. Vyhnite sa nadmernému príjmu cukru a alkoholu, ktoré môžu zhoršiť náladu. www.myinsite.biz