prosim vas neviete mi poradit kde by som nasla nejake dobre detske sanatoriu pre alergikov znizena imunita dychacie cesty a podobne
prosim poradte vdaka najlepsie na mail |sweetberry@zmail.sk|
ta moja je MUDr. Širolová (6436 4363
v raci je to na novohradskej sa mi zda.dam ti cislo na alergologicku ktora tam sefuje alebo sefovala.je to mudr.madelova 0244880890.ja k nej chodim s detmi do ambulancie.je super
netusim..ale to o ktorom hovorim je super..stretavam deticky, lebo chodim k tej alergologicke..aj sestricky su perfisne
a čo sa deje?
berry skus tu Kudlakovu. je to za sklenikom, pred tym je dvorskeho Harmony
mi u zadku potrebujem to surne
a secovska a novohradska....... tam su nejake aj nejake rekonvalescencne sanatorium horiiiiiiiii
v raci je tiez ale neviem ak to je ulica
viem-u nas na Kudlakovej (zaciatok dubravky) a je tam perfektna alergologicka
Najčítanejšie články
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Chcete si užiť cestovanie? Tieto aplikácie vám nesmú v iPhone chýbať
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka