Hoci má sušené ovocie viac kalórií, v obsahu vlákniny vyniká!

Táto diskusia patrí k článku: Hoci má sušené ovocie viac kalórií, v obsahu vlákniny vyniká
Hoci má sušené ovocie viac kalórií, v obsahu vlákniny vyniká

Sušené ovocie je populárne pre celý rad dôvodov. Konzumácia takéhoto typu ovocia sa spája s lepším zdravotným stavom, poskytuje nevyhnutné minerály, vitamíny a vlákninu, ktoré potrebujeme každodenne. Aké sú hlavné dôvody, prečo si na desiatu pribaliť do tašky sušené ovocie?

annah

* len to tiez nie je susene ovocie ako susene ovocie. treba si aj tak dat pozor na zlozenie. niekedy su tam uplne zbytocne zlozky. *

bio_lulu

u nas doma uz dlhoooo ficime na lyofilizovanom ovoci a akurat nedavno som narazila na super clanok o jeho nutricnych hodnotach (www.nute.sk), kde som sa o nom dozvedela aj veci, ktore som netusila :)

perla

Co vsetko zvyknete susit? Zaujimalo by ma to, lebo ja som este vela druhov suseneho ovocia neskusala, chcela by som :-)

kajka294

To musi byt super mat nieco take doma, susene ovocie nam vsetkym strasne chuti, sama by som si ju kupila, ale to ma este cas, treba nam momentalne investovat do inych, dolezitejsich veci a ked zostanu peniazky, isto si nejaku zaobstaram, je to skvela vec

lucyda

Joj, ja by som si priala tento rok od Ježiška sušičku, tú by som rozhodne využila :-) je to skvelá vec, ja sušené ovocie moc obľubujem.

klaksima

to hovoris o tej Optifibre? tu tiez poznam skrz babinu moju. jej ju poradila lekarka, lebo mavala dost casto zapchu, to uz asi aj kvoli veku, ani moc casto nechodi von, ze by mala nejaky pohyb alebo nieco. tak som rada a nie len teda ja, ze jej tato vlaknina pomoha, uz ju dlhodobejsie uziva.