Prečo darebáci dostanú všetko?

Prezyvka055

Mesačný princ uspesny clovek sa vie adaptovat podmienkam. Alebo vytvorit nove. Ale najskor asi to prve. Nie nadarmo sa hovori ze prisposobime sa podmienkam na trhu.

Mesačný princ

Zbytočne si tu budem míňať energiu. jasné, že každý sa rozhoduje sám za seba a aj jeho život závisí od jeho rozhodnutí. Lenže nie všetci majú rovnaké podmienky. A za tým si stojím.

Niekto kto nemá nič má oveľa vyššiu šancu niečo dosiahnuť ako ten, ktorý niečo má. Ale rozpisovať to nebudem aj tak to nemá význam.

Prezyvka055

Roxy22257 nejde o to ci hras alebo nehras podla pravidiel, ale ze ci hrat vies. Analyzuj tu hru, nie tvojich superov.

Prezyvka055

Mesačný princ - no neviem ale ja som nemal nic, ziadnu pomoc, ziadnu vyhodu, vsetko som si vybudoval sam a zil som a zijem taky zivot aky si sam pripravim. Takze ked mi niekto povie ze chudobni ostavaju chudobnimi tak poviem len ze je to bullshit. Takisto ked mas nejake postihnutie tak aj tak mozes nieco dosiahnut, pozri napriklad na Hawkinga. Ale myslim ze tato tema bola o priemernom clovekovi. A tu hovorim jasne: Kazdy je zodpovedny sam za to ako zije.

Moireal

To je strasne, clovek daco napise a tu to ti ludia ani necitaju. Ved ano, podaktori maju lepsiu startovaciu ciaru ale urobit so svojim zivotom daco mozeme vsetci a fnukanie nepomoze.

Roxy22257

Ja už len neviem, čo viac mám urobiť, či už "hrám" podľa pravidiel alebo nie, nenachádzam šťastie a vždy sa nachádzam na konci rebríčka. Aj napriek tomu že som danom odbore najlepšia nenachádzam pokoj a ohodnotenie, mám jednoducho už pocit že niekto úspech dostal do vienka a niekto nie...

Prezyvka055

dvojpes vies co ja som uz vsetko videl :).

V kazdom pripade uspesny clovek neriesi ostatnych ludi ale skor veci a ta osoba na ktoru sa sustreduje je v prvom rade on sam. Snazi sa menit a zlepsovat v prvom rade svoju osobu.