Prečo darebáci dostanú všetko?

Mesačný princ

A Prezyvka055 - podľa mňa nemáš možnosť výberu, teda možnosť máš ale nemôžeš si vybrať tak, ako by si bol nezasiahnutý. Pretože sú faktory, ktoré tvoj výber ovplyvňujú a to prostredie v ktorom si vyrastal, zdedené predpoklady, získané návody, štartovacia línia, okolie, ktoré ťa obklopuje a všetky možnosti ktoré si do vienka dostal.

Takže buď rád, že si ,,slobodným,, :D ..aj ja by som si to jedného dňa prial ale bohužiaľ slobodným nie som.

Mesačný princ

Trošku z nadhľadom ak sa na to pozrieme tak slobodný človek je ten, ktorému nemôžu na nič siahnuť. ktorý nič nemá, ktorý je nevydierateľný a ktorý si robí čo len chce?

Sú takí ľudia? Jasné, že sú ale nie vo ,,vyspelých,, krajinách.

www.youtube.com

De - veľmi pekne napísané :)

Prezyvka055

A co ked planeta zem zkoliduje s asteroidom, potom uz aj ta chatka bude nanic ze?

Podstatne je ze mam moznost vyberu v ramci pozemskych moznosti, ci chcem byvat v chatke, alebo v dome v meste a mozem to z dna na den zmenit podla toho ako chcem.

Kazdy si to moze predstavit inac, zaklad je zit tak ako ty chces, ked chces zit v chate tak zij v chate, ked v meste tak v meste. Ale mat tu volbu to je hlavne. Ze nemusis pozerat napriklad aha tak toto nemozem lebo nemam trebars na letenku alebo toto nemozem lebo viera mi to zakazuje a podobne.

Martinit

Jednoduchá odpoveď riaď sa týmto sociologickým správaním a budeš mať všetko aj ty:

cs.wikipedia.org

Psychopatie je, bohužel, spíše parazitní životní strategie, než cokoliv jiného: "sport" těch, kteří považují agresivitu za sílu a slušnost za slabost.

Psychopati považují váš charakter, city a vaše osobní hodnoty za ILUZI.

"morální psychopatie – nedostatek svědomí, bezcharakternost

sadistická psychopatie – citová chladnost, bezcitnost, nesvědomitost, sklon ke krutosti projevující se už v dětství "

Vieš o tom že na svet sa niekedy narodia ľudia s roznými deformáciami tela, tak rovnako sa na svet narodia aj ľduia s roznými psychickými deformáciami, (menej empatie atď)

"Kromě poruch osobnosti geneticky a hormonálně podmíněných (vrozených) nebo způsobených úrazem či jiným poškozením mozku existují také změny osobnosti například vlivem citové deprivace v dětství nebo vlivem dlouhodobého stresu nebo mimořádně traumatizujícího zážitku. Tyto psychogenní poruchy mívají odlišnou strukturu než vrozené poruchy."

iggzik

De, nikto nieje nezavysli.. to je dalsia iluzia.. ked odpoja vodu, plyn, elektrinu, alebo total zinflaciuju euro tak potom kde bude to tvoje Sebestacne JA ?

Slobodny tiez niesi,, slobodny by si bol keby si nemal obciansky isiel dakam do ameriky a tam si dajme tomu niekde postavil chatku z dreva co si si tam vyrubal a zil v nej,,, co z toho je mozne ??

Prezyvka055

De

tak "mu" vdacim za to ze ma vytvoril ako slobodneho nezavysleho cloveka :D ze ma teda takto zadefinoval, snad to nebola len chyba v "metrixe"

De

" a zijem taky zivot aky si sam pripravim "

Ty si sam nic nepripravujes. Tebe je len dane co budes chciet. Tvoje chovanie vyplyva z vlastnosti tvojho ja. A vlastnosti tvojho ja su dane. Zivot vytvoril teba, teda tvoje vlastnosti, nie ty vytvaras seba :)