tie omalovavanky nie su zly napad, no ze vraj je dobre ist si namocit ruky do teplej vody ked sa nic ine neda.
Stres
Stres zvládam vďaka malovaniu podľa čísel. :) Práca so štetcom a sústredenie na farby ma dokážu úplne odpútať od každodenných starostí a zmierniť napätie. Na www.malujpodlacisel.sk som našla krásne obrazy, pri ktorých si vždy dobijem energiu a uvoľním myseľ. Tento jednoduchý rituál mi naozaj pomáha, odporúčam to každému skúsiť. :)
Keby to bolo take jednoduche len tak vypnut, rada by som vedela ako sa to da.
To je fakt, vediet si oddychnut a tak nejak sa odosobnit od vsetkych starosti a prace a vsetkeho, to je velmi dolezite a netreba to zanedbavat. Treba si najst aj cas na seba.
tak podla mna je dôležité v žibote dodržiavať aj work balance, teda vedieť aj oddychovať pk práci :) napríkadl my sme boli pred mesiacom na víkend na wellness v www.hoteldevin.sk a za necelé 2 tytdnde sa takto chystáme ísť zase niekam :) je to fajn vec vedieť si aj oddýchnúť a nehnať sa celý čas za niečim :)
ale aj vtedy sa da nieco zmenit:) staci ozaj len chciet, postavit sa z gauca a je to.
no uplne najhorsie je, ked sa clovek zacne zo stresu prejedat. vtedy uz asi ozaj nepomoze nic.
Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.
Stres je civilizačnou chorobou. V každodennom živote sa stretávame s množstvom faktorov, vonkajšieho a vnútorného prostredia, ktoré vplývajú na náš organizmus.