Stres

Táto diskusia patrí k článku: Stres
Stres

Stres je civilizačnou chorobou. V každodennom živote sa stretávame s množstvom faktorov, vonkajšieho a vnútorného prostredia, ktoré vplývajú na náš organizmus.

Martinka229

tie omalovavanky nie su zly napad, no ze vraj je dobre ist si namocit ruky do teplej vody ked sa nic ine neda.

Miska206

Stres zvládam vďaka malovaniu podľa čísel. :) Práca so štetcom a sústredenie na farby ma dokážu úplne odpútať od každodenných starostí a zmierniť napätie. Na www.malujpodlacisel.sk som našla krásne obrazy, pri ktorých si vždy dobijem energiu a uvoľním myseľ. Tento jednoduchý rituál mi naozaj pomáha, odporúčam to každému skúsiť. :)

annninka

To je fakt, vediet si oddychnut a tak nejak sa odosobnit od vsetkych starosti a prace a vsetkeho, to je velmi dolezite a netreba to zanedbavat. Treba si najst aj cas na seba.

Jofin

tak podla mna je dôležité v žibote dodržiavať aj work balance, teda vedieť aj oddychovať pk práci :) napríkadl my sme boli pred mesiacom na víkend na wellness v www.hoteldevin.sk a za necelé 2 tytdnde sa takto chystáme ísť zase niekam :) je to fajn vec vedieť si aj oddýchnúť a nehnať sa celý čas za niečim :)

sleppooooo

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.