Menopauza

Táto diskusia patrí k článku: Menopauza
Menopauza

Menopauza je označenie poslednej menštruácie v živote ženy a objavuje sa zväčša medzi 48 a 52 rokom života. Etapa, ktorá prináša niekoľko problémov a niekedy krátkodobo alebo dlhodobo - vážne ochorenia súvisiace s nedostatkom hormónov. Časový nástup poslednej menštruácie je individuálny.

Zuzka8

Moja mamina mala velky problem pocas menopauzy mala asi vsetky mozne priznaky a uz bola zufala nakoniec mi v lekarni odporucili jodis koncentrat a to bolo pre nu ako vykupenie, trvalo sice tyzden dva ale potom sa vsetko uplne zmiernili a mamina si to nevedela vynachvalit a vsade kam chodi to odporuca takze ak ma niekto problem urcite skuste
www.jodis.sk

glossi

Ahojte, rada by som sa podelila s vami o skúsenosť s menoxom - www.menox45.sk , mám 49 rokov a dosť nečakane ma zasiahla menopauza minulé leto. Začiatky boli dosť ťažké, postupne som však menila svoj živ. štýl a posledné 3-4 mesiace užívam menox a oproti tomu ako som sa cítila predtým sa mám naozaj skvele. Objednala som si menox extra forte, čo bol dosť veľký risk ale vôbec to neľutujem, kiež by o tom vedelo viac žien s podobným problémom a tiež by im to pomohlo ako mne.