Je voda čo pijete kvalitná?

Táto diskusia patrí k článku: Je voda čo pijete kvalitná?
Je voda čo pijete kvalitná?

Dusitany a dusičnany sú medzi laickou verejnosťou zaraďované ako jedny z najdôležitejších ukazovateľov kvality pitnej vody. Ich prítomnosť vo vode vyvoláva obavu najmä v rodinách s malými deťmi, najmä vo vzťahu k vhodnosti použitia vodovodnej vody na prípravu umelej výživy dojčiat. Preto je dobré uvedený problém zhrnúť nasledovne.

smartie

fuha..strasne vela je clankov teraz o zlej vode. co s tym?? my mame caste odstavky vody plus castokrat tecie hnusna, tak asi to tiez poriesime. momentalne kupujeme balenu vodu, plus dame pre istotu spravit rozbor nech zistime kde je problem a co s tym..

star_line

nie je kvalitna! my sme si dali spravit rozbor a mali sme vysoku hladinu dusicnanov. ked sme sa pytali ako je to mozne, povedali nam vraj asi niekde bolo poskodene potrubie a kontaminovala sa voda podzmenou vodou z hnojenych poli.. dakujem pekne. nechcem vediet co vsetko dalsie tam este mohlo byt.. a co vsetko maju ludia okolo, ked potrubia su v taktomto stave

Jonas

voda je vselico, len nie kvalitna!! by ste mali teraz spravit dotaznik v obci Brehov, kde pili 4 roky arzen, ze ci je kvalitna voda.. neskutocne co nam tecie z kohutikov!!! a to som myslel ze sme civilizovana krajina..