Jedzte ako pračlovek- paleo stravovanie

Táto diskusia patrí k článku: Paleo stravovanie - jedzte ako pračlovek
Paleo stravovanie - jedzte ako pračlovek

O tom, čo je zdravé, dobré a správne jesť sa popísalo kvantum článkov a urobilo množstvo výskumov. V poslednom čase sa však objavilo stravovanie, ktoré rúca všetky doterajšie dogmy, zaužívané vo výžive a opiera sa o nepriestrelné dôkazy. O pôvod a vývin človeka.

michallinca1

O tejto diete som este nepocula, idem si to popozerat aby som vedela cosi viac, lebo teraz neviem ani posudit

Lollka

Cela paleo dieta je hlupost, odporucam dat do googlu a precitat clanok: "Paleo diéta? Naša evolúcia nezamrzla v dobe kamennej". Jedine s cim pri nej suhlasim je vyradenie alebo trebars i obmedzenie cukrov, ale je hlupost nejest vobec strukoviny. A co sa tyka masa nepisu kolko sa ho ma jest, kto ji prilis vela masa ma prave velke zdravotne problemy a rozne choroby casom.

Pag

Najprv vám povedia, že choďte do prírody, aby ste boli zdraví, potom zdivočiete, potom zase máte byť civilizovaní a máte chodiť po meste. Najprv je cholesterol zlý, potom je cholesterol dobrý. Treba jesť tak pomenej a to je celá teória. Divočina si ešte na nete? Pripravil som ti ešte jednu menšiu večeru, aby si schudla, tak si po ňu príd ku mne do kuchyne, lebo sa mi nechce chodiť do spálne, (ešte odo mňa nebodaj niečo budeš chcieť.) Máš tam kaktus!

bergamot

Dlhodobo sa takto stravovat je velmi skodlive.V Nemecku ked este bolo rozdelene nerozumeli preco je taky vysiky vyskyt rakoviny hrubeho creva v zap.nem na rozdiel od vychodneho.poton sa prislo na ti ze kde si to mozu funacne viac dovolit ludia v zap.jedia viac masa udenin klobasok a atd v porovnani s vychodnim .v USA robili vyskum ludi kt.sa 10r. takto stravovali cize udrziavali svoju postavu vylucenim sachatidov jedenim len maso s masom zo zeleninou tyto ludia podlahli srdcovocievnym ochoreniam.Takato strava je zataz pre ladviny pecen hrozi rakovina hrubeho creva a srdcovocievne problemy.Preto zfrava cesta je mix strava a hlavne radtlunna v podobe zlozotych sachatidov ako strukoviny obilniny zrlenina ovocie a minimum masa a nie opacne.