10 skvelých tipov na bleskové omladenie

Táto diskusia patrí k článku: 10 skvelých tipov na bleskové omladenie
10 skvelých tipov na bleskové omladenie

Čas je nezvratný, ale ruku na srdce, ktorá žena starne s radosťou? Veľakrát je mladistvý výzor ukrytý nie v génoch, či v celkovej starostlivosti, ale aj v malých, ľahkých a cenovo nenáročných trikoch. No a práve na tie sa pozrieme.

tammy

ked mi poradite, ako sa zbavit šedin a konečne budem mat svoju farbu vlasov, tak by som hned omládla. Mam 43 rokov a vlasy si kvoli šedinam musim pravidelne farbit, tym sa mi ničia, su vysušene, su ako slama :(

Kate1192

Ako vyzerať mlado a sviežo v 20 rokoch a v 40? :) :) Samozrejme že veľa , snáď to najvyššie percento tvorí genetika. Rozhodujúcim faktorom je životný štýl, strava a nepochybne aj starostlivosť nielen o fyzickú stránku ale aj psychickú . Ak si žena môže dopriať starostlivosť o svoj zovňajšok je šťastnejšia, spokojnejšia a cíti sa viac sebaisto. U mňa to rozhodne tak funguje. :)
Parfém, krásne šaty ani dráha kozmetika za vás nevyriešia problémy, ale zdvihnú vám sebavedomie a celkovo vaše myslenie bude pozitívnejšie ... :)
Niežeby som nakupovala často, ale ak áno tak online a so zľavou... :)
Ako napríklad tu :

-odkaz odstránený-

mladosť

Mladistvý vzhľad človeka je ukrytý v génoch ale aj v životnom štýle človeka.
Človek ktorý fajčí, spíja sa každý víkend aj mimo neho, je vyprážané, mastné, údené jedlá, nešportuje, nedodržiava pitný režim nemôže očakávať že bude vyzerať v 40tke na 40dsať a nebodaj na 30dsať.

Katarína 1616

Súhlasím s redaktorkou, ale sú to veci, ktoré opísalo veľa ženských časopisov a nič nové pre nás. Kompletnú starostlivosť nájdete vo veľa značkách a dnes už je naozaj výber veľmi veľký, takže sa rozhodujeme podľa konkretného problému, ale aj podľa stavu peňaženky. Já patrím do skupiny podľa peňaženky a preto sa chcem podeliť s Vami o produkty, ktoré sú skutočne za babku ,ale majú veľmi dobrý účinok a efekt je viditeľný. Na tvár používám masky ,ktoré u značky od Skinlite a Purederm sú zhruba od 1 eura až po 5 eur a efekt je okamžitý. Na pery používam balzám na pery prírodnej kozmetiky Boemi. Pretože mám veľmi suchú pleť používám krém (mimochodom 5 eur) s konope od značky Victoria beauty, má neuveriteľný efekt, pretože krásne vyživuje pleť a nemáte to nepríjemné pnutie na tvári. Na vlasy super záležitosť (cena 3,60 eur) balzám s keratínom pre vitalitu suchých a poškodených vlasov od Victorie beauty. Reálne som tieto výrobky odskúšala a sú výborné. Máte aj Vy nejaké tipy, ktoré sú v kategórii pod 10 eur?