uz by aj muzi mohli uznat, ze co sa tyka sexu su v tom obaja partneri a chranit sa treba pokial este nechcu deti. som za muzsku antikoncepciu, furt to musia riesit len zeny :/
Mužská antikoncepcia
... muzskou antikoncepciou moze byt aj kondom, len niektorym parom to nevyhovuje :D ..male percento teda, tiez si myslim, ze sex je sucastou kazdeho zdraveho vztahu
Nam afrodiziaka moc pomohli, mali sme trosku krizu, ale ked sa skusa nieco nove, tak to vzdy pekne osviezi vztah, a bolo to aj prijemne nakoniec ;)
Ja osobne to nemam rad, no zvykol som si , radsej ako ma zena pchat do seba umele hormony
Neni to neprijemne, praveze naopak :D ja som ich kupovala na superlove eshope, tak pozri ci by ta zaujali.. ale za skusku nic nedas! :D
gabriela, ake su tie vrubkovane? nie je to neprijemne? neviem si to moc predstavit praveze :D
No tak to sa ani necudujem, ze je to prakticky zanedbatelne percento uplne abstinujucich. Sex podla mna do vztahu proste patri a je jeho velmi dolezitou sucastou
web1
[url=www.www.procontentweb.com]web2[]
www.procontentweb.com
Life is a journey, you don’t care about the destination, you care about the scenery along the way and the mood of seeing the scenery.
Hmmmm ja som sa nestratla veru so ziadnym parom, ktory by len tak s presvedcenia abstinoval
Ja som za. Mame najradsej rozne vrubkovane, ci s prichutou..nech to je zabava :) zabava a ochrana v jednom
Antikoncepcia znamená použitie akejkoľvek metódy zabraňujúcej počatiu. Najúčinnejšou metódou je samozrejme nemať pohlavný styk. V reálnom živote však vieme, že úplnú sexuálnu abstinenciu akceptuje iba malé percento párov.