My sa takisto snažíme do jedálnička zaradiť podobné potraviny a vo všeobecnosti sa cítime lepšie, majú totiž obrovský vplyv na zdravý organizmus :-)
SUPERPOTRAVINY, ktoré možno nepoznáte
maju aj pre zdravie dobry ucinok...
ake zvyknes pouzivat bylinky? akoze len tak pre chut alebo aj z nejakeho zdravotneho vyznamu ich pouzivas?
ja to tak mam s bylinkami. mam ich plnu parapetu a tiez sa snazim si nieco do kazdeho jedla pridat
Stromo_kocúr tie mám aj ja veľmi rada, hádam do všetkého ich pridávam, aj keď si naberiem jedlo na tanier, tak si ho musím zakaždým niečím posypať.
u nas aj take klasicke ako su lanove, slnecnicove, sezamove a podobne. tam sa prida trochu, tam trochu a je.
semienka mám rada snáď všetky a obľúbila som si za posledné obdobia dosť aj goji :)
tie su ozaj super, maju taku fajn orieskovu chut, ja si ich aj na sladke aj na slane zvyknem davat.
Pre mňa sú superpotravinou konopné semienka. Mám ich rada vďaka ich pestrému využitiu v kuchyni a super chuti. Ak vám môžem poradiť, tak už 3 krát za sebou som objednávala tieto: www.semena-marihuany.cz a sú výborné aj v pomere cena-kvalita. :)
všetky tieto potraviny sú super ;) ale doplnila by som k ním aj tento môj zázrak na zlepšenie imunity, lepšiemu koncentrovaniu sa -
pravyzensen.sk myslím že ženšen bude superpotravinou 2018 ;)
Quinoa, noni, chia. Ak ich ešte nepoznáte, zoznámte sa s týmito SUPERPOTRAVINAMI a možno niektoré z nich zaradíte aj do svojho jedálnička. Budete prekvapení z ich blahodarných účinkov s komplexnými živinami.