Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

SUPERPOTRAVINY, ktoré možno nepoznáte

Táto diskusia patrí k článku: 8 superpotravín, ktorými spestríte svoj jedálniček
8 superpotravín, ktorými spestríte svoj jedálniček

Quinoa, noni, chia. Ak ich ešte nepoznáte, zoznámte sa s týmito SUPERPOTRAVINAMI a možno niektoré z nich zaradíte aj do svojho jedálnička. Budete prekvapení z ich blahodarných účinkov s komplexnými živinami.

zlatusa

My sa takisto snažíme do jedálnička zaradiť podobné potraviny a vo všeobecnosti sa cítime lepšie, majú totiž obrovský vplyv na zdravý organizmus :-)

lieskovcek

Stromo_kocúr tie mám aj ja veľmi rada, hádam do všetkého ich pridávam, aj keď si naberiem jedlo na tanier, tak si ho musím zakaždým niečím posypať.

stromo_kocúr

u nas aj take klasicke ako su lanove, slnecnicove, sezamove a podobne. tam sa prida trochu, tam trochu a je.

Martina2456

Pre mňa sú superpotravinou konopné semienka. Mám ich rada vďaka ich pestrému využitiu v kuchyni a super chuti. Ak vám môžem poradiť, tak už 3 krát za sebou som objednávala tieto: www.semena-marihuany.cz a sú výborné aj v pomere cena-kvalita. :)

kijolita

všetky tieto potraviny sú super ;) ale doplnila by som k ním aj tento môj zázrak na zlepšenie imunity, lepšiemu koncentrovaniu sa -
pravyzensen.sk myslím že ženšen bude superpotravinou 2018 ;)