Vybočený palec (Hallux valgus)

juraska

..na tieto haluxy ale su aj nejake vlozky do topanok ci?..pytam sa, kvoli mamine, nechcem aby to zaslo az na operaciu..

cityfourth

The tournaments in Basketball Stars add an extra layer of excitement, as players compete to climb the ranks and prove themselves as the ultimate basketball champion. basketballstars-game.io

asabinn

Vybočený palec (anglicky bunions) bousrevenge.io je deformita kĺbu palca na nohe, ktorá spôsobuje jeho vybočenie smerom k vonkajšej (malíčkovej) strane nohy.

pomogga

Čaute baby ja som síce obklady neskúšala, ale celkom dobre mi pomáhajú cviky s loptičkou a nočný korektor na halluxy. Korektor sa dá zohnať na internete celkom lacno, ja mám ten môj z hespac.com a som spokojna.

peter m

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

mne pomohla ortopedicka obuv na haluxy/ dobru skuesnot mam s medistyle obuvou. yena napriklad nosti tieto www.ortoshop.sk
a je nadmieru spokojna

peter m

Pozor, tento príspevok je od používateľa, ktorý často do diskusie vkladá obchodné ponuky.

moja skúsenosť nosit ortopedicku obuv na vbocene palce
napriklad tu www.ortoshop.sk

FeetExpert sk

Vybočený palec vie potrápiť. Mám s tým skúsenosť, najmä po dlhých túrach. Dosť mi pomohli pomôcky na korekciu polohy palca aj tie na ochranu kĺbu. Veľmi dobré skúsenosti mám s obchodom www.feetexpert.sk , ktorý môžem len doporučiť.

Patrik123

Máte niekto skúsenosti s gélovými pomôckami alebo bandážami po operácii Hallux? Našiel som tieto pomôcky a zaujíma ma či sú po operácii potrebné, alebo skôr ako preventívna liečba?

Ďakujem.

ludere

Čaute baby ja som síce obklady neskúšala, ale celkom dobre mi pomáhajú cviky s loptičkou a nočný korektor na halluxy. Korektor sa dá zohnať na internete celkom lacno, ja mám ten môj z bgtrs.pro a som spokojna.

robo66

dobrý den
kolko stala ta operacia ? za kazdu nohy ste platili inak ,podla deformacie ?
kolko je cakacia doba ? robia to iba v anglicku ale vidim ze aj mnichove ....

dakujem