Centrum mikrochirurgie oka – príďte a uvidíte :-)

Táto diskusia patrí k článku: Centrum mikrochirurgie oka – príďte a uvidíte :-)
Centrum mikrochirurgie oka – príďte a uvidíte :-)

Centrum mikrochirurgie oka bolo v roku 1999 prvým a niekoľko rokov aj jediným pracoviskom jednodňovej očnej chirurgie. Dnes poskytuje najširšie spektrum očných operácií a vyšetrení a okrem iného spolupracuje aj s významnými českými očnými chirurgami.

CMOpacient

V marce 2021 som absolvoval kompletné očné vyšetrenie, predoperačné vyšetrenie a následne operáciu sivého zákalu v Centre mikrochirurgie oka Topoľčany.
Výborný a moderný očný centrum. Neskutočne príjemný a povedal by som, že milý tím lekárov a sestričiek. Veľmi profesionálny a veľmi ľudský prístup k pacientovi. Bez čakania. V dňoch, ktoré som si vybral, mi bol pridelený presný čas vyšetrenia a operácie.
Maximálna spokojnosť. Odporúčam každému, som po operácie cítim dobre a príjemne prekvapený. Rad, že som dostal práve k nim a určite to nie je jediná návšteva, pretože po vyšetrení zistený začiatok sivého zákalu druhého oka, ktorý potrebuje ďalšiu operáciu.

Ing. Alexander K.

Petra789

CMO je úžasná klinika, sú to profíci. Podstúpila som ta Lasek a som veľmi spokojná. Som rada, že som sa nakoniec odhodlala, po zákroku mi trochu slzeli oči, ale inak v pohode. Odporúčam:)