dobrá psychologička v TT

Príspevok v téme: dobrá psychologička v TT
nestastnedievca

ahojte chcem sa spýtať poznáte nejakú dobrú psychologičku v Trnave? mám pocit že už nezvládam svoj život a som z toho veľmi nešťastná ...strašne rada by som sa jedno ráno prebudila a povedala si že žijem svoj vysnívaný život a že som spokojná a šťastná... ale v skratke o čom sú moje problémy.... prvá vec čo ma trápi sú v živote moje vzťahy za posledné obdobie som stratila priateľov , vyhodili ma za jeden kredit z vysokej školy a nedalo sa to už nijako opraviť , mám chorú mamu a je aj jej priateľ je chorý ... mám pocit že ma už všetko dobré na tomto svete obchádza... každý deň vstávam s pocitom že by som radšej ani nevstala a radšej spala aby som ani nad ničím nerozmýšlala... normálne som veľmi citlivá baba ale ked sa k tomu všetkému pridali tieto problémy zdrvilo ma to.. ešte mi cez leto umrel aj moj milovaný psík to bola dalšia rana . tak veľmi by som si chcela nájsť aspon spriaznenú dušu čo ma nesklame nejakú dobrú kamarátku len neviem kde...občas mám pocit že dobrý človek ktorý nikomu neubližuje je tu ako trpiteľ na ktorého sa zvalia všetky problémy sveta...čo pomohlo vám ked vám bolo ťažko? aj ked ste mali napríklad ťažší štart z rodiny do života málo priateľov zmenilo sa to počas života? našli ste fajn ľudí počas života? dakujem