akupunktúra to vie v krátkom čase vyliečiť,skús ju
Pociťujem bolesť medzi lopatkami
Pricin moze byt mnoho, ja to mam napr. od zaludka a zapaleneho pazeraka...skus vynechat kavu a drazdive potraviny,ci sa ti neulavi. Pre chrbticu je najprirodzenejsia chodza, preto ak vela cez den chodis pochybujem ze to bude z chrbtice jedine To moze byt stuhnutym svalstvom ale na to ti pomoze jedine cvicit cvicit a cvicit...dlhodobo...ked si v strese automaticky stahujes lopatky a hrudnik co ti sposobuje spazmus svalstva...rehabilitacia ti pomoze tak na dva tyzdne. nie som odbornik, ale mam pochodenym milion lekarov a ziadny mi nikdy v zivote nepomohol. Moje odporucanie : cvicit jogu, beh a strecing...keby sa nam tak do toho chcelo a bol cas, vsak...:)
Mam 27 rokov..uz dlhsi cas pocitujem bolest medzi lopatkami hlavne na pravej strane a v strednej casti chrbtice az hore po krk..mozno koli tomu pocitujem dychavicnost resp. potreba sa hlbo nadychnut. stava sa mi ze sa mi to podari az na 2-3 krat...pracujem ako casnik priblizne 260 hodin mesacne v psychicky a fyzicky dost vycerpavajucom prostredi...o par dni nastupujem na rehabilitacne cvicenia ( masaze a rozne ine procedury ) moja otazka je ci mi to pomoze alebo to mam riesit s dalsimi doktormi a druha ci to moze byt psychickeho charakteru...