Postava

Príspevok v téme: Postava
Katka487

Ahoj, mám 16 a možno si budete myslieť že mi šibe ale pýtam sa...Ženy s akou postavou sa chalanom/mužom páčia? Podľa toho čo som do teraz zažila tak len tie, čo nosia XS, S. Napríklad ja mám L a bola som vonku s 2 kamarátkami čo majú XS a S aj s nejakými ich spolužiakmi a objednali sme si pizzu. Boli úplne v pohode, ale potom keď ostal kúsok pizze tak nastal otázka že kto to doje. Samozrejme, ich spolužiaci sa hneď pozreli na mňa, že ja si asi dám. To im akože pripadám tučná- ja si to nemyslím podľa mňa som taká akurát, ani mi to že som tučná vlastne nikto nepovedal, len takéto poznámky občas počujem. Všímam si aj to, že o nich sa viac zaujímajú chalani v našom veku a mňa asi len tak dáky starý úchyl. Ako to vlastne je? Ja to asi celé nechápem a neviem kde je chyba. A áno, viem, aj vy by ste chceli mať takéto banálne problémy... :D

Ďakujem za odpovede

adr1a

Pozri. Na Slovensku zije vacsina chalanov muzov, kt.sa pacia chuducke babenky. Mat pri sebe baculku neustoji kazdy,lebo muzi davaju dost na komentare nazory tlupy kamaratov partie a kto niecim vybocuje vymyka sa z normalu priemeru,tak je vystaveny istemu tlaku. Proste je trend stihlosti u zien. Moze byt dotycna s IQ EQ hupacieho konika, nemusi vediet vobec nic,ci byt aspon mila sikovna pracovita ai,hl.ze je stihla. Ja som zena krv a mlieko, presypacie hodiny. Ziadna ohava ai. Slovakom sa sice pacim ale ako keby nemali gule. Zato taliani spanieli ai su na mna ako magnet. Pre nich som bohyna krasna ai. Takze ak chces slovaka tak ti preferuju skor chuducke babenky. Cest vynimkam (dost zavisi aj od veku ai u muzov).

Fleur-de-lis

Páčia sa im všelijaké... ale komu sa páči aká postava neurčuje automaticky, či sa im páči celkovo daná baba.

Páčia sa im také, čo sú so sebou spokojné, sú uvoľnené (nie povoľné ;)), väčšine asi aj také čo rady žartujú... Zaujať môže tvár či pohľad danej osoby, úsmev....

Zúžiť to na postavu ... Kto si vyberá len na základe toho, no to mi je výhra... nie, ďakujem...

Neviem si osobne predstaviť čo presne znamená veľkosť L. Záleží aj od výšky. Na niekom o výške 165 to vyzerá inak než na 175...

Každopádne by som viac riešila zdravotnú než vizuálnu stránku nadváhy.

A čo tu píšu o symetrii, áno aj nie... Ja osobne si nemyslím, že som extra symetrická a napriek tomu sa mužom páčim a nie málo. A to sa ani neobliekam či nelíčim výrazne. V mladšom veku som skôr mala pocit, že nie, ale to bolo pravdepodobne skôr kvôli hanblivosti a možno aj tým, že som tiež nebola XS a takým mladučkým chalanom sa možno ozaj viac páči to... Aj keď zas niektoré kamarátky XS tiež neboli a pozornosti chalanov mali dosť, väčšinou nehanblivé extrovertky :)

Buď taká aby si sa ty sama sebe páčila a cítila sa so sebou dobre, a prípadný záujem opačného pohlavia si príjemne vychutnaj a "nezáujem" nerieš :)

Moireal

hunk, good for you, ja poctivo makam, aby som sa tym presypacim hodinam priblizila, nemam sice daleko, no musim nabrat do chrbatu. Aj ked mam s, tak da sa mat tie presypacie hodiny, len je to niekedy tazsie s kostami. Ale jednoznacne uplne najvac su presypacie hodiny, neni o com. Aj zena, co ma viac kil a je vyvazena,je skratka kost. Ako napriklad Monica Belluci. Nieje to ziadna vyzla, ale chlapi z nej nemozu,lebo je skratka vyvazena, a teda ma aj cici aj rici. :)

stroska

ja som si presla uz aj obdobim s aj l.. a mozem ti povedat, ze muzi sa za mnou skor otacali, ked som L.. pretoze mam aj rici aj cici :-) hlavu hore

LMarika

Velkost L je tak akurat, ja som ju tiez kedysi nosila a este som si ju dala aj do prezyvky pred meno :) Poviem ti ale, v com je problem. Muzom sa pacia zeny, ktore maju postavu sumernu. To znamena, ze ak mas prsia 100 a zadok 100, chlapom sa pacit budes, aj ked zrovna nebudes medzi kamaratkami najchudsia prave ty. Ktora ma prsia 90 a zadok 90, aj ta sa chlapom pacit bude a ak ma nejaka prsia 80 a zadok 80, tak na nu povedia, ze nema ani rici, ani cici, ale obzru sa po nej tiez a pacit sa im bude. No ak ma nejaka prsia 85 a zadok 95, tak jedni na nu povedia, ze je plocha a ze hore nic nema a druhi na nu povedia, ze je ritata. Ti, ktori si o nej myslia, ze je ritata, jej budu radit, aby schudla a ti, ktori si o nej budu mysliet, ze je plocha a ze jej prsia su prilis male, jej budu radit, aby pribrala, ale v skutocnosti nepochopia, ze ked priberie, prsia sa jej nezvacsia ani o milimeter, iba zadok sa jej zvacsi, lebo ma postavu nesumernu a cim viac tuku na sebe bude mat, tym vacsia bude jej problemova zona, cize zadok. A tym vacsia bude aj nesumernost jej postavy. A cim bude zadok vacsi, tym sa prsia zdanlivo budu javit mensie. A hoci zena s prsiami 85 plocha urcite nie je a so zadkom 95 ritata tiez nie je, ineho ohodnotenia, ako plocha a ritata sa ani nedocka a chlapom sa pacit nebude z jednoducheho dovodu - lebo nie je sumerna, lebo vdaka velkemu rozdielu medzi prsiami a zadkom sa prsia zdanlivo javia mensie ako v skutocnosti su a zadok sa javi vacsi, ako v skutocnosti je. Preto sa chlapi pozru radsej po takej, ktora ma prsia 80 a zadok 80, lebo ta je sumerna a zaujimave, ze na taku nepovedia, ze je plocha. Rovnako sa radsej pozru na taku, ktora ma prsia 100 a zadok 100 a nepovedia na nu, ze je ritata, hoci ta nesumerna do zadkom 95 ma zadok mensi, ale ta kvoli nesumernosti bohuzial za ritatu oznacena bude. Co potom zostava tej nestastnici nesumernej? No jedine snazit sa cvicit na zadok, behat, skakat na svihadle, chodit do fitka a robit nieco pre to, aby schudla co najviac a zaujimave je, ze chudnut bude prave zo zadku - odtial najviac pojde dole. Cim viac schudne, tym viac sa priblizi k sumernosti a ak si da dobru vypchatu podprdu push-upku, pripadne super push-up, tak ta jej prida par centimetrov hore a hned sa budu po nej chlapi obzerat a pozitivne ju hodnotit. Muzi nevedia, ze to, co sa im na zenskej postave najviac paci, sa vola sumernost, ale ja to viem, lebo som si to na chlapoch vsimla, ze po sumernych zenach sa obzeraju, ale po nesumernych nie. Niektore zeny so sklonom k nesumernosti postavy dosiahnu sumernost asi naozaj az vtedy, ked schudnu na uroven ani rici, ani cici a budu nosit XS, ako nosim ja teraz. Pribrala som kvoli problemom s potravinovou intoleranciou (v mojom tele chybaju enzymy zodpovedne za travenie urcitych konkretnych potravin), ked som este nevedela, ze tu intoleranciu mam a jedla som potraviny, ktore nedokazem stravit. Skodi mi gluten, mliecna bielkovina, laktoza, kukurica, vajecny bielok a kopa dalsich potravin. Akonahle sa potvrdila diagnoza, presla som na dietu spocivajucu vo vyradeni tychto potravin zo stravy a v ich nahradeni inymi potravinami. Za tri mesiace bolo 10 kg dole, potom este dalsich par kg a zrazu bola velkost XS dosiahnuta bez vacsej snahy a namahy. Este dodam, ze cvicila som asi tak 10 minut denne a pri praci som mala pohyb.

hunk

Moireal moze byt, ja mam presypacie hodiny a teda urcite nie XS :-) Nosim S alebo M, a mam minimalne 5 - 7 kil navyse, mozno aj 10 ak by som chcela byt podla dnesnej chorej predstavy idealnej zeny :D a pritom muzom sa pacim velmi.

Moireal

Zavisi od postavy, nevyvazena hruska napriklad nieje nic moc. Chlapom sa pacia bud chude pravitka alebo presypacie hodiny s krivkami.

joij

Muzom sa pacia aj zeny ktore xs nenosia. Ja mam napriklad vela skusenosti, kde sa muzom viac pacila zena, ktoru je za co chytit a prilis chude sa im nepacili. Samozrejme, je to vec vkusu, niekomu sa zase naopak pacia tie chudunke. Takze netrap sa, hlavne je ze si so sebou spokojna, lebo vzdy vyzaruje cosi viac krasne zo zeny co sa citi dobre, ako z chudunkej baby co ma komplex. (plati to samozrejme aj naopak :) ). Bud hlavne spokojna a sama sebou. To aky ma kto vkus je vec nazoru, ale odjakziva plati, ze ten, kto sa krasnym citi, z toho to aj vyzaruje na okolie.:)

verbenka

máš dobrý postreh...muži u ženy tolerujú všeličo od lenivosti cez alkoholizmus až po neveru, ale nikdy kilá navyše...