Teplá alebo studená? Aká voda je na sprchovanie lepšia?

Táto diskusia patrí k článku: Teplá alebo studená? Aká voda je na sprchovanie lepšia?
Teplá alebo studená? Aká voda je na sprchovanie lepšia?

Tak ktorá je lepšia? Odborníci nám často odporúčajú vyskúšať radšej otužovanie ako relax v teplej vode. Naozaj nám studená sprcha prospeje viac? Popravde, oba spôsoby majú svoje benefity, pozrite si stručný prehľad a posúďte sami.

LujzaM

Na prebratie je jednoznacne super vlazna voda :) na zohriatie a na uvolnenie zas horuca sprcha. Co sa tyka pitia, idealne prevarena voda, lebo tak sa prevari chlor resp. balena voda, ta je pramenita a bez chemikalii :)

Simonetta_lit

ako vela ludi som sa rozhodla poziesit si este do konca roka moje zdravotne problemy- kozne. tak som sa vybrala najskor do lekarne- mala som take cervenkaste skvrny a suchu kozu a potom teda konecne aj ku koznemu a ten zistil, ze to je reakcia na chlor. neprimerane mi vysusuje pokozku a preto sa tvoria aj skvrny.. tak super ze take nieco, co nam robi toto s pokozkou aj pijeme.. nechcem vediet co to robi v nasom vnutre..

Thobias_4

To je jedno aka je sprcha, stejne z nej ma kopa ludi kozne reakcie, lebo chlor... Ta voda co nam doma tecie z kohutikov nie je vhodna ani na pitie, ani na sprchovanie, nam dokonca znicila pradlo lebo reagovala s pracim praskom.chemia, chemia a potom si mozme vsetci riesit alergie koze.