ahojte
dala som si predlzit vlasy .kadernicka mi ponukala europske vlasy.ze tie su kvalitnejsie,dala som si vlnite lebo svoje mam take,boli aj ovela drahsie nez tie indicke...mate snim niaka skusenost??mam ich predlzene trubickami.vobec mi to nieje vidiet ze to mam predlzene.len niekedy sa mi tie moje krepuju lebo ich mam suche.
EUROPSKE A INDICKE VLASY
ja mm predlzene vlasy a mam europske lebo su jemnejsie ...
Indovia maju pikantnu stravu a velmi velmi zdrave zuby, takze musia byt aj
silne vlasy, ja som malu Indku cesala ked som bola jej opatrovatelka a mala
uzasne vlasy...podla mna ta oklamali
tak ako nie vsetko cinske je nekvalitne
a slovenske varobky nie su az take dobre
ako o nich namyslene hovorime, tak ani indicke nie su horsej kvality, lebo tam sa zije zdravsie ako v Europe,
pouzivaju prirodne materialy, prirodne potraviny,malo chemie a su aj menej
chori ale to je len moj nazor...
tie indicke neviem ake su ale pocula som ze maju hrubsi vlas a mozno to aj inak vyzera ak by si to odfarbovala pocula som ze v indii oni vlastne obetuju svoje vlasy lebo sa im splni nejake zelanie co si v zivote zelali tak obetuvaju svoje vlasy ktovie ci to tam nechodia kradnut tam kde to davaju ako obetu lol a potom to nosia do okolitych statova a davaju to ako prirabku ale osobne by som povedala ze tie indicke by mali snad byt kvalitne lebo oni si tam ani vlasi nefarbia je to prirodzeny vlas tak kto vie mozno ta chceli len namotat ze europske su lepsie aby sa to viac kupovalo sak vies ako sa to robi s namotavkami aby si nieco kupila a tak je to vsade snad ti nevypadaju