Dobrý deň, zajtra som objednaná na rázové vlny kvôli "tenisovému lakťu". Má niekto skúsenosti s touto liečbou?
Rázové vlny.
Ja som absolvovala len jedno sedenie, lebo aplikácia extrakorporálnych fokusovaných rázových vĺn sa aplikuje jednorázovo. Ortopéd mi povedal, že zlepšenie mám očakávať v rozmedzí 1-3 mesiacoch. Stálo ma to 230 € spolu s konzultáciou, tak naozaj len čakám, či mi to pomôže alebo nie.
Ahoj atra, tak v podstate liečba trvala 1 mesiac, 5 sedeni a ta posledna 4. a 5. liečba tam uz to bolelo menej aj pri vyššich otačkach na 5. sedeni pri nizkych otackach som necitil absolutne ziadnu bolest a po procedure, teda po poslednom sedeni som bol v poriadku, miestami som este citil taku nepatrnu tlmenu bolest ale fakt slabu a zanedbatelnu ktora sa od ukoncenia procedur to tyzdna vytratila. Odvtedy som s plantarnou fasciou nemal problem a ak by nahodou znovu nastal, šiel by som opäť. Je to sice experimentalna forma liečby čiže nemusi zabrat u každeho a takto pomerne hladko a pozitivne ako to prebehlo u mna nemusi u kazdeho no. Každopadne, drzim ti palce aby liečba zabrala tak ako mne ;)
n.hill ďakujem za info, včera som podstúpila aplikáciu rázových vĺn v BA, chcela som sa opýtať, v akom časovom horizonte nastalo u teba zlepšenie, po aplikácii liečby?
Ahoj ja mam skusenost s touto ličbou pisal som o tom tu www.zdravie.sk