Ahojte,
Asi pred viac ako rokom som tu pisal,ze ma zivot nebavi a nie je mozne ho ukoncit z dovodu ze mam rodinu,deti. Dovod som asi uz nasiel a aj spolu tu na forume..., tazko sa mi to pise,ale je to moja manzelka. Nechcel som aby sa take nieco stalo,ale uz sa to dalej neda zvladat a opat mam depky.
Rozvod znamena koniec rodiny, vsetko co sme si vybudovali- majetok, deti spolocne zazitky a 11 rokov zivota o ktore nechcem prist, samovrazda teda znamena to iste.
Postavil som sa teda voci tomu a nasiel som ako take riesenie.V praci dam vypoved (aj tak ma nebavi) a pojdem do zahranicia (600 km od domova) zacat od znova.
Chcel by som sa Vas opytat je podla Vas taketo riesenie spravne?
Nemal by som predsa ostat doma a pokracovat v 11 rocnom vztahu? Nie je na koniec uz neskoro ako som si aj ja vravel? ako sa ktomu postavi moja cela rodina ze odchadzam? a co moje deti, kto a ako ich vychova? len neviem si predstavit dalsich 5 rokov kym vyrastu...
Chcem aby som bol konecne naplneny u inej partnerky, uz ma nebavi prezivat ako prezivam co uz bude cca 5 rokov. (nechcem od partnerky tak vela len viac fantazie a viac otvorenosti a pravidelnosti v sexe :) ). zacal by som naprv tyzdnovkamy a neskor by som to asi postupne dal na javo ,ze to uz nema zmysel.
co si o tom myslite? Dakujem