Ahojte,
Aj napriek odhodlaniu ktore som mal zrejme boh zariadil aby sa to nestalo. Od rana kedy som uz bol presvedceny ,ze to urobim, mi priviedol take okolnosti ,ze som sa musel zamysliet.hm..fajn dostal som druhu sancu len fakt netusim ako dlho mi to vydrzi. Dnes som si zobral volno samozrejme prace mam po vyse hlavy a doma hned dostal diktat co mam dnes urobit a kedy co ako...no super.
Co sa tyka potreby sex styku a domacich prac.
Netvrdim ,ze som dokonaly mannzel,ale deti postrazim nakrmim, upratujem, zehlim (mesiac som nezehlil :) ) opravim, upravim atd.
Co sa tyka such sem such tam ano poznam takych sebeckych a potom bude o sebe rozpravat aky je borec, nie, kym zena nie je uspokojena oddalujem svoje vyvrcholenie, ako som spominal ona ma toho dostatok a kvalitne preto jej nic nevadi, az na to ,ze sa nemozem prejavit.
Ked chcem dokazat ako zenu mam rad, lubim a zalezi mi na nej pri sexe odviazem sa a som ako zviera, tym len ukazujem svoju naklonnost, (zene prekaza,ze som naruzivy, som jej povedal,ze aspon raz za cas,kedze odpoved bola nie, povedal som,nech si najde nejakeho metrosexuala,alebo gaya) ak ide napriklad o nejake ste.tky za fo tam ide len o odbavenie do 30 min a bye.
ked mam sex ako som spominal, zena je na prvom mieste, teda robim vsetko a mam aj ruky a sikovny jazyk. Nie je sex ako sex, nejde o kvantitu, keby mi islo o to tak mam milenky a mam pokoj,ale v tom je nieco viac nez sex (duchovno) zmysel,..je to veda :) , vidim vtom viac, a preto milenky nie, velmi lahko sa mozem potom poblaznit a aj tak to nestoji zato...
Moja zena sa len hodi ako drevo a caka (ano ked sa snazi je to komicke)...to mozem aj ja nie? ale o tom je skoda diskutovat,je to strateny pripad uz niekolko rokov...
Inak ospravedlunjem sa, pisal som to aj sem... ako chut-na-sex-a-depresia-pre-jej-nedostatok-samovrazda
www.zdravie.sk
neviem ako dlho mi to vydrzi byt ok..., uz citim,ze to znova potrebujem a to som mal vcera 2x. Ked som bol maly, mladsi som to bral ze je to puberta a to prejde nie, je to len horsie a mam teraz 30.
Jedine obdobie kedy som to tak nepocitoval, bolo ked som mal sport a pracu zaroven, ked clovek vyplavil tolko testosteronu,ze trvalo az do vecera kym sa obnovil,tazke kazdy druhy den mi to stacilo, bol som spokojny vyrovnany a svet som videl uplne inak...zial vratit sa to neda, teraz robim za pc, pracu ktora ma nebavi, sportovat mozem max 3x tyzdenne (dostal som nariadenie,ze nie viac)
Dufam,ze to vydrzim a preckam toto obdobie tento mesiac a potom budem vediet viac najme ci a kedy pojdem mimo sk, budem slobodny a zacnem od znova!!! dovtedy sa len zozieram co bude a ako...preto netusim,ako to budem zvladat, nie som ten typ co tu bude vyplakavat, vzdy som bol chlap cinu a nie reci,len vziat si zivot je tazsie nez som cakal.