Nové služby 4ky už využíva viac ako 25 000 zákazníkov

Táto diskusia patrí k článku: Nové služby 4ky už využíva viac ako 25 000 zákazníkov
Nové služby 4ky už využíva viac ako 25 000 zákazníkov

BRATISLAVA, 19.10.2015 – Po necelých dvoch týždňoch od spustenia nových služieb štvrtého mobilného operátora využíva jeho služby na území celého Slovenska už viac ako 25-tisíc zákazníkov. Túto hranicu pokorila 4ka v piatok večer. Zatiaľ najviac boduje medzi východniarmi. Prinášame prvé zaujímavé čísla z kuchyne 4ky.

shayleen

Na ich hlavnej stránke som sa dočítala mapu kde majú a nem ju signál pozri si tan ale oni pomaly ale iste pracujú na tom aby signál bol všade. Ja mám tiež v pláne kúpiť ich sim kartu lebo s orange je to na nevydržanie. Skoč si na ich Homepage a poprezeraj to tam určite sa dočítaš niečo zaujímavé a ešte niečo na pošte to ako môžu vedieť? Nijak

valikazh

bohužial to má aj svoje kiksy ..veselo vám predajú sim kartu na prenosný internet a doma zistíte že v meste ŽIAR nad HRONOM nieje signál,ale najhoršie je to ,že personál na pošte to vôbec netušil,až ja som im to oznámila...nieje toto amaterizmus???ale ako "BONUS" mi bolo zdelené,že karta má platnosť 16 mesiacov...ale k čomu mi bude bez signálu??????