nedokazem sa rozpravat

Príspevok v téme: nedokazem sa rozpravat
strach12345

Zdravím, chcem sa podeliť so svojim problemom s nadejou, ze mi niekto pomoze. Nemam ziadnych kamaratov, lebo mam pocit, ze im nemam co ponuknut a ani neviem o com s nimi rozpravat ale strasne chcem no neviem ako...nedokazem sa ale ozvat lebo mam pocit ze vedia o mne vsetko, preto so mnou nechcu nic mat a ze sleduju kazdy moj krok...a ze zo vsetkeho sa smeju a same taketo pocity ma prenasleduju...okrem toho absolutne neviem rozpravat s cudzimi, koktam, hovorim nesuvisle divne vety, absolutne bez zmyslu..ako si mam pomoct?

Mesačný princ

silvinka79 - rozprávať sa je s kým, otázne ostáva či to, čo chceme povedať druhej strane je schopná druhá strana pochopiť, či nás je schopná vypočuť a či nám dokáže dať aspoň nádej...trošku tej empatie. takýto všestranný človek nie je samozrejmosť a musí nás dobre poznať. Inak to nemá zmysel.

ľudia si nedôverujú navzájom a nevedia počúvať!

Cliattsi

Nuž je len na čase, aby sme založili KLUB ĽUDÍ, KTORÍ SA NEMAJÚ S KÝM POROZPRÁVAŤ. A celé by sa to poriešilo :-).

Inak Mesačný princ: Tí, ktorí si myslia, že nemajú čo druhým ponúknuť tak majú často oveľa viac ako ostatní :)- Tá veta nemá chybu :-DDD

joro

Ahoj pozeram a vidím že je veľa ludí, ktorý by sa chceli porozprávať a nemajú s kým. Poznám to dobre niečo chcem povedať a neviem čo alebo sa niekto do mna pustí slovne a ja mu neviem odpovedať ale ked som sam taky som múdry ale len vo svojej hlave. Stále si hovorím načo som tu čo dobré je na mne akurát nepijem nefajčímdo krčmy nechodím nemám ským, iba chodím do práce ale to je pre život málo. Nejaké tie rady že odvahu vyser sa na každého to pomáha iba chvílu aj to ked je človek sám. Máme to ťažké. Držím palce nauč sa žiť sama inač sa budeš trápiť

NinsEns

Viem, aké to je. A neprajem nikomu zažívať to. Každý deň sa trápiť. Nežiť, iba prežívať. Chcela by som sa o tom s niekým pozhovárať. Lenže nie je s kým...

nada5

Koľko máš rokov, ja myslela že som sama s týmto problémom, ,najlepšie ak si nájdeš podobnú kamarátku alebo kamosa a už to pôjde nie?

nada5

Ahoj, ja takisto mám problem aj zapadnúť aj kecat, ale viem že to je on pocit. ..iba cit ktorý netreba vnímať. .príklad, ,vonku počuješ nejaky hluk ale za pár minút to vôbec nevnimas, nezaoberas sa tým, je to len v hlave. Možno teraz trepem ale. .aj ja chcem kamaratky a nejak ich od seba odpudzujem som u stará p

verbenka

Predstav si tých ostatných, z ktorých máš obavy, ako sedia na wc a tlačia..možno sa ti to zdá divné, ale pomáha to, prestaneš z nich mať obavy, lebo všetci sme ľudia, ktorí chodia na wc :)