Vztah so starším mužom

Príspevok v téme: Vztah so starším mužom
nataly666

Ahojte,chcela by som od Vas radu-už 3.mesiace sa stretávam so starsim muzom.Ja mam 20 a on 51,zo zaciatku sme po sebe len tak pokukovali,vzdy mi bol strasne sympaticky...no a neskor sme sa nahodou stretli blizko jeho domu a pozval ma na kavu.Po dlhsom vahani som pozvanie prijala a zistila som,ze si celkom rozumieme...teraz sa spolu pravidelne stretavame,sice iba cez vikendy,kedze studujem mimo mesta.Nechcem aby ste si mysleli,ze som zlatokopka alebo take nieco,o peniaze mi vobec nejde,viem si na seba zarobit aj sama a on bohaty ani nie je..jednoducho sa mi nanom paci,ze ma vie pochopit a respektuje ma...za sebou mam niekolko vztahov a mam pocit,ze pri nom som nasla nieco,co pri nikom inom...je tu vsak taka vec,neviem ako by nas vztah vzali moji rodicia,kedze sa snim poznaju uz dlhsi cas a tiez netuzim potom,aby ma cela dedina ohovarala..ist ci neist do takeho vztahu?Dakujem :)

usmevny_den

nataly, 31r.vek.rozdiel je už príliš veľa, isteže ťa na ňom priťahuje jeho životná rozhľadenosť, zrelý postoj, názory, skúsenosti, pozornosť atď. a isteže toto všetko tvoji rovesníci mať ešte nemôžu (ale keď budú mať tých 51 rokov tak už určite áno), preto ako tu už niekto písal, krátkodobo áno, dlhodobo a pre budúcnosť určite nie... a čo sa týka tvojich rodičov, skús im len niečo naznačiť, ako budú reagovať - predpokladám že nie veľmi nadšene.. zároveň píšeš, že si nevieš predstaviť prerušiť s ním kontakt, takže si si vlastne sama zodpovedala otázku, čo ďalej - budeš sa s ním ďalej stretávať až kým to nepraskne a nezačnú problémy, ktoré vás potom rozdelia..

sob rudolf

Ahoj nataly666, ja som si vzťah so starším mužom (vekový rozdiel 17 rokov) vyskúšala a dopadlo to nanič, lebo ani inak nemohlo. Zo začiatku to celkom fungovalo, on už bol usadený, ja zase v tom veku, kedy som začala premýšľať o deťoch... Bol ku mne milý, zdalo sa, že vie, čo chce, tiež bol značne bohatý, takže zabezpečiť našu rodinu by zrejme vedel. Čím dlhšie sme však spolu boli, rozdiely medzi nami sa zvýrazňovali a zvýrazňovali. On bol strašný workoholik, nechcel odchádzať mimo mesto, aby bol stále k dispozícii klientom, športovať nešportoval, tiež mal isté zdravotné problémy, bral lieky atď., celkovo o zdravom životnom štýle nemohlo byť ani reči. Ukončila som to ja, pretože som videla, ako málo toho máme spoločného. Nezapadala som do okruhu jeho intelektuálno-solventných priateľov, v spoločnosti som mu bola dobrá len na ozdobu. Tiež si predstavoval, že ako bude náš vzťah pokračovať, ja budem doma s deťmi a on bude pokračovať vo svojom značne zničujúcom životnom (pracovnom) štýle. Neviem dokedy, asi do prvého infarktu či NCMP. Už by som si to nikdy nechcela zopakovať. Radím aj tebe, treba si hľadať seberovného partnera, nehľadieť iba na momentálne benefity, ktoré vzťah prináša.

Filip TT

stroska, to mas asi pravdu. Poznam jeden takyto par, on uz ma teraz cez 60. Jeho zena sa dobre pozna s mojou a jeho dcera je dobra kamoska s mojou dcerou, ale jeho som este nikdy nevidel, lebo vsade chodia bez neho.

stroska

ja tomu dnesnemu svetu prestavam rozumiet.. pozri sa na to z tej stranky ze ty mas 20 urcite este pride cas kedy budes chciet chodit von, na drink, na diskoteku no proste niekam.. lenze 50 rocny chlap uz na to chut nema, uz radsej bude sediet doma pred telkou.

nataly666

Tak vo vseobecnosti,ja si rozumiem so starsimi ludmi,ci uz s muzmi alebo zenami,viac ako s rovesnikmi...ale baby dakujem Vam za rady :)

zabudni

Úplne ťa chápem, tiež si rozumiem s chlapom starším odo mňa o 30 rokov. Jednoducho si s otcom rozumieme, čo dodať. Nemá to budúcnosť, je to hlúpe a veľmi nevyzrelé od teba a aj od neho, lebo v jeho veku by mal vedieť, že to nemá význam, a ak to vie, tak to neberie nejak vážne.

atmg

Vztah so starsim je podobny ako vztah s od seba mladsim muzom.

Mladsi je nevyzrety a. pojaseny ako male decko.

Starsi je tiez s inymi nazormi a pohladom na zívot.

Ani jedno nieje dobre ani druhe.

Mladsi malo rozumu, starsi dost "premudrely"

nataly666

Ano,kazdy sme ina generacia,no napriek tomu si skvele rozumieme,stale sa mame o com rozpravat,zaujima sa,ako sa mam a podobne,co nemozem o chalanoch v mojom veku povedat :( a neviem,ci by som dokazala tieto nase vikendove 'stretavky' len tak ukoncit :/

mon839

Presne ako píše verbenka ... bohužial má pravdu.... ja by som tiež chcela staršieho teraz, ale vyhýbam sa to ako sa dá ... on zostarne, ty už s ním nebudeš chcieť byť, ale aj ty už budeš staršia a nakoniec zostaneš sama .... prepáč ..teraz to píšem aj sama pre seba aby som si to uvedomila ... :(