Ahojte prejdem k veci..
Stava sa mi ze pri prebudeni niekedy neviem ci spim ci som v realite. Niekedy mamvam sny take ze sa mi v tom sne sniva a aj v tom snenom sne sa mi sniva..ako 3 sen..
Dneska som mala velmi neprijemny sen.. Snivalo sa mi (uz neviem co,ale nieco neprijemne) a vedela som ze som v sne ze sa musim zobudit . Z toho sna som sa ,,zobudila,, ale stale som bola v sne po case mi doslo ze ani toto neni realita ze je to stale sen..Tak som sa zasa snazila zobudit s tym se som sa nejako trepala a kricala.. Nakoniec som sa zobudila,(vsetko bolo tak ako ked som sla spat,bola tma lezala som vedla priatela,videla som ho po mojej lavici) povydychla som si ze som zo sna hore ale nebola som zas to bol sen ktory sa mi snival zasa ma tam nieco ako keby prenasledovalo (nic urciteho ani osoba ani nic) ale nieco neprijemne na mna akoby tlacilo) ..Tak som kricala silno ,tak som zacala s rukami v sne hadzat az ma nakoniec priatel zobudil. Vravel ze som kricala a trepala rukami a ze ma nemohol zo sna prebudit asi 20 sekund..
Alebo sa mi stane ze spim a neviem ci je to ralita alebo nie..Mam velmi divne pocity.. Niekedy mam pocity ako keby som uz zila niekedy davno. Alebo mi nejaka vona,pesnicka kusok filmu nieco pripomenie (nejaky okamih) ktory viem ze som realne nezazila ale citim ze som ho prezila.
Neviem cim je to..Snazim sa to viac neskumat ale niekeda to nejde,zaujima ma co to je. Mozem to byt nejaka psychicka porucha?
Nepijem,ani neberem drogy ani tabletky nic...