Nemôžem otehotnieť už šesť mesiacov je to ešte v poriadku?

Táto diskusia patrí k článku: Nemôžem otehotnieť už šesť mesiacov je to ešte v poriadku?
Nemôžem otehotnieť už šesť mesiacov je to ešte v poriadku?

S partnerom sa uz od decembra snazime o babetko, pravidelne si meriam bazalnu teplotu, robim si ovulacne testy, v case plodnosti mame sex minimalne 1x za den, ale stale sa mi nedari otehotniet. Zdravotne problemy nemam, kazdy rok absolvujem preventivnu prehliadku u gynekologa. Mam sa objednat na vysetrenie ku gynekologovi, alebo je to este v poriadku?

mmonna

Záleží od toho, koľko máte rokov. Ak pod 30 r., tak to sa rieši, ak sa nedar viac ako rok. Ak viac ako 30 r., tak tam sa to rieši po šiestich mesiacoch.

joleen

Ste obaja poriadne vyšetrení? Tvoj manžel by si mal nechať vyšetriť spermie ( spermiogram, kvalita a kvantita spermií ) a ty by si sa mala nechať vyšetriť na priechodnosť vajickovodov. To ti hovorím z vlastných skúseností. Už keď po 6 m sa nedarí to zn že je tu nejaký problém

Samuel999

Ahoj,
to môže byť aj iný problém, viem že veľa ľuďom sa s týmto pomohlo u jednej pani ktorá má dar a lieči ľudí. Problém môže byť úplne inde, to však lekári nemajú ani šajnu.
Lekári mi povedali pred 3rokmi že psoriázy sa nezbavím:-)
Lieči aj rakoviny, cukrovky a podobné "nevyliečiteľné" choroby...

Má dar od Boha, Ak sa Vám nedarí otehotnieť a taký problém má dnes veľa ľudí, určite pomoc nájdete tu:
www.liecitelka-laura.sk

Flatka

Šesť mesiacov je nič.Ja som otehotnela po dvoch rokov a siedmich mesiacoch.A keby som sa nedostala na stránku ohľadom pečene zdravapecen.sk alebo pestrec.sk v novembri minulého roka,tak ešte dnes neviem či by som sa z toho už nepomiatla.Som v tom a teším sa spolu s Mirkom.
Myslím,vlastne viem,že za to mohli antikoncepčné tabletky.Kto by povedal,že v tomto spere je pečeň taká dôležitá.
Ale som rada že sa mi to podarilo.