Čau ženy:-) poradí mi niektorá z vás s antikoncepciou? Chcela by som s ňou začať, ale neviem aká by bola najlepšia.(hlavne cenovo sú niektoré poriadne drahé!) Kamošky sa zhodli,že od niektorých sa robia nepekné pigmentové škvrny a keďže ja mám trochu pehy, bojím sa aby sa mi nejak nerozšírili.
..ďakujem
poradíte mi?
ahoj, ja beriem chloe a som spokojna, stoji necelych 700.prvy mesiac som mala trochu divne nalady ale uz to preslo a je to o.k.
ja mám novynette a som s nimi spokojná, ale na začiatku som schodla pár kíl
Ja beriem Yadine a to z jedineho dovodu> napriek tomu, ze su najdrahsie....na 3 msiace stoja skoro 1300 sk, su jedine z ktorych sa na 100 percent nepribera. Mam cely zivot problem s vahou, takze toto je moja priorita.
viem, že mi gynekolog poradí, chcela som len vedieť s akými tabletkami a aké skúsenosti máte. Či ste nemali od nejakých tie pigmentové škvrny a tak.. chcem byť trošku informovaná skôr ako sa budem podrobne baviť s lekárkou..
je fakt že gynekológ by ti najlepšie mohol v tom poradiť ale zase na druhej strane je tam to že väčšinou predpisujú tie najlacnejšie tabletky a tie majú viac nežiadúcich účinkov ako žiadúcich. Takže skús niečo pokukať na nete aby si bola už kúsok informovaná a potom keď tam pôjdeš tak uvidíš čo ti ponúkne. Ja užívam Jeanine a som s nimi veľmi spokojná (a mimochodom tiež mám pehy a je to OK:))
súhlasím s linou, len gynekológ ti môže poradiť vo výbere, na každú z nás to vplýva inak.
ahoj. mne doktor nedal HAK na výber, odporučil mi sám na tri mesiace a kedže mi vyhovovala, tak ju užívam aj naďalej. treba to konzultovať s lekárom a nie tu. každá máme iný organizmus a každej môže alebo nemusí spôsobiť iné príznaky