Dnes som bola... u gynekologicky, predpisat antikoncepciu, a vraj je nejaka antikonc. co sa z nej nepribera, ale chudnee.. praweze.. vraj na 3 mesiace by vyslo okolo tych 1 200 sk,.. neviete ako sa wola,? som si nejako nezapametala.. :( a ma s takym nejaka nejake skusenosti??? piiste dievcata prosim, :(
pozri sa seem, :)
no ja mam regulon a v poho vobec som nepribrala:((( aj ked som dufala ze vdaka tomu naberiem nejake kilecka bo by nebolo naskodu. kamoska ta zas pribrala z hak vyse dvadsat kil.asi je to fakt indivindualne a daco tam aj genetika v tom prsty ma
Tie drahe tabletky, cca 1300 sk sa volaju YADINE. Ja ich beriem a fakt sa z nich nepribera. Moja znama z nich dokonca pekne schudla.
maxalka robila prehliadku, celkom ok, som si myslela, ze je to neviem ake strasne, ale dalo sa prezit, musim uznat ze doktorka so sestrickou boli skvele... :) mi to ulahcili, a opadol zo mna stres, ked som powedala ze som tu prvykraat... :) ale.. ma prezrela, potom mi sestricka zobrala krv, a o tyzden, alebo dva budu vysledky, kedy mam dojst, a poropzrawat sa s doktorkou, o tabletkach, :) tot vsjo
maxalka -bez prehliadky ti ziadna gynekologicka nepredpíše tabletky..zoberie ti krv,prezrie ťa a niektorí zvyknú aj moč zobrať a víter..kto ako..
moja priateľka používa dianu39 - a znej kúsok pribrala - ale myslím že toto je skôr individualna zaležitosť - vačšinou každa reagujete na rozne aj na rovnaké tabletky.
skus TI-JI - hollywoodskym hviezdam to vraj skvelo pomaha - a počul som o nich že ani jedna necviči a nedrží dietu...:D
ahoj, ja mám Novynette a schudla som od nej. ale bola by som radšej keby som pribrala
Ahoj! Ja mám Yadine a ani som nepribrala a ani neschudla. Je pravdou, že som odvtedy schudla, cca 3 kg, ale nepripisujem to antikoncepcii, ale zdravšiemu stravovaniu a pohybu.