Nemám pošvový výtok

Príspevok v téme: Nemám pošvový výtok
bejča

Ahojte, mám jeden dosť vážnejší problém a chcela by som vedieť, či tu je niekto taký s takýmto problémom. Mám 25 rokov a ešte nikdy sa mi nestalo, aby som nemala výtok z pošvy, ani len počas sexu nič..som suchá... Vždy keď sa pozriem na nohavičky tak sú úplne čisté, ani len náznak výtoku nič. Pri sexe ma to zas bolí lebo som suchá. Viem, mám zájsť ku gynekologovi, ale najprv by som chcela vedieť či má/mal tu niekto takýto problém. Mala som ešte skôr zápal vaječníka ľavého asi tri krát..Inak nič. Za každú rado vopred ďakujem..

N-ika

v kazdom pripade treba ist na vysetrenie, zistit pricinu je uz na lekarovi :-)
Mozes mat narusenu hormonalnu rovnovahu, chronicky zapal, autoimun. ochorenie sliznic...cokolvek...ale takto je to len tipovanie, presny problem dokaze odhalit len gynekolog.

bejča

tak ja ked som bola mensia tak som mala problemy s tymi praskami a avivazmi.. mala som chronicky zapal mocovych ciest :/ od vtedy si vzdy davam pozor tak nwm :( hak neberiem a sex nemam pravidelny.

N-ika

Ano, je to vazny problem a treba ist cim skor na vysetrenie gynekologovi. Sucha sliznica (posva bez sekretu) nie je dostatocne zvlhcovana, vysycha a stencuje sa, pri com moze praskat a vznikaju na nej mikroskopicke trhlinky a od toho je k zapalu a infekcii uz len krok. Najma ak mas pravidelny styk.
Nemala si v poslednom case infekciu, zapal?Neberies nejake lieky?
Dolezite je nepouzivat pri umyvani ziadne mydlo (v oblasti genitalii samozrejme), nerobit si vyplachy vodou, skus vynechat silne avivaze a prasky.
Ale tomu gynekologovi cim skor:-)

Galapagos

Buď rada ue netrpis chorobný mi výtokmi. Kkso neuveriteľne že kvôli tomuto že už závažný problém. Keď s tým máš problém tak chod ku gynde2