Teplomer - aký?

Príspevok v téme: Teplomer - aký?
pehatahanka

Zdravim, rozbil sa nam posledny ortutovy teplomer, kupili sme za neho nahradu - taky isty len bez ortutovy a tiez aj digitalny no obidva su cista hroza...rozmyslame aj nad bezkontaktnym..mate s nim skusenost? Nechcem len tak vyhodit za neho peniaze ked nebude dobry. Mame teraz doma dcerku ktora ma rok a pol takze tam by sme ho hadam aj vyuzili...

gastanko2016

ja mám doma digitálny teplomer. Malému meriam teplotu v konečníku.Rozmýšľam ale nad kúpou bezkontaktného, lebo je to dosť otrava ho stále vyzliekať. Len sa obávam presného merania.

KalIyB

My máme doma bezkontaktný teplomer a môžem si dovoliť konštatovať, že je ozaj spoľahlivý. Máme konkrétne orava MT-330 a je ozaj dobrý. Ak hľadáte bezkontaktný a praktický teplomer, tak tento je ozaj pravý.

syndiluca

Ano, bohuzial, ortutove teplomery sa uz z obehu stiahli. Tie, ktore nazyvate bez ortuti, su liehove. Ich najvacsim problemom je "striasanie" teploty zo stlpca, preto ich mnohi nemaju radi, no su asi najlepsou alternativou k ortutovym. Digitalne teplomery su rozne, lepsie, horsie, no podla ceny sa rozhodne netreba riadit. Ja som spokojna s teplonerom od firmy Omron, nie je drahy a je vykonny a presny :-)

olgaolinka

Necitala som celu diskusiu, no ja nedam dopustit na teplomer z truelifecare.cz ....najskor som tomu neverila, bala som sa ze to nebude merat presne, no teraz uz si neviem bez neho predstavit merat malej teplotu

pehatahanka

Tak ako som písala o príspevok nižšie, pre mňa sa investícia oplatila určite. Skús pozrieť aj ďalšie recenzie, úprimne už si neviem predstaviť, že by som používala normálnych teplomer. Čakať 5 minúť na nepresný výsledok, lebo dieťa aj tak držať tak teplomer nevie :)

Kulina

Ahojte ženy, tiež rozmýšľame nad týmto teplomerom, no tá cena ma odráza, myslíte, že za to stojí? Máme malého drobca tak by som ho možno aj využila...len tá cena :( takto po Vianociach je to dosť...

pehatahanka

Takze damy, oznamujem uspesnu kupu! Teplomer uz mame doma nejaku dobu, otestovany je uz poriadne a musim povedat, ze sa investicia urcite oplatila! ;)

ivanuska265

Ahoj tiez mame doma bezkontaktny teplomer neviem ci tiez nie je nahodou aj od truelifecare...dostala som ho od sestry, tak neviem presne. Inak som spokojna, co sa dost cudujem pretoze kamaratka stale hovori ze su to sunty ktore nic nenameraju :-D Ale nam sa osvedcil