Tak zacala by som tým ze mam 13 a menstruaciu mam od minuleho mesiaca dnes mam uz druhú :-) Dnes som to povedala prvy krat ocovi ( kedze rodicia su rozvedeny a byvam u oca)fuuuu tak som sa bala a prislo mi to strasne trapne ale zacala som tým ze ,,hadaj co mam" natahovala som sa s nim pol hodiny az na koniec som dodala ze som uz zenou a on to pochopil :-) a dakujem dobremu cloveku ktoreho to napadlo :-) na tomto fore som sa docitala o tomto sposobe . :-) A hned sa myslim ze potesil a pytal sa ze co mam vsetko ako vlozky a.t.d Bol velmi mili tak dufam te ten text pomohol a aj ostatne ktore to nepovedali tak to povedia :-) A dnes v skole to bolo nieco hrozne ale prezila som !! :-) od rana mi bolo dosť blbo do 3 hodiny a potom ma zacala boliet chrptica ale to bolo daco hroznee skoro som sa rozplakala takze som si dala paralen a ako som prisla domov tak ma zasa rozbolela je to pocas MS normalne ? A mam esce otazku ze aka je najlepsia zbacka tamponov Ria,Naturella alebo o.b ? A taktiez esce k tamponom ze ci maju ist az za panensku blanu alebo ostat pred nou ? Viem je to trochu trapne ale chcem vediet co najviac kedze iba zacinam :-) tak dakujem za precitanie a vopred aj za odpovede :-) .
Menštruacia
Galapagos-ak by som zvolila spravnu velkost tak by sa nemalo nic pretrhnut/mini/ ale tampony by som pouzivala iba ak na telesnu alebo na plavaren,kupalisko takze hlavne by som pouzivala vlozky :-)
Keď si panna nemala by si používať ob inak si ju môžeš pre trhnúť! Radšej používaj vložky a Áno počas MS má každá žena kade jaké bolesti či kŕče