Precitaj a vyslov nazor magazin.atlas.sk
Utajujú nám farmaceutické firmy liek na rakovinu?
podla mna neutajuju... myslim si, ze je pre farmaceuticky priemysel vyhodne nechat pacienta nazive, kedze ten bude potrebovat jeho produkty aj potom a to moze byt aj desiatky rokov navyse...
Kto si potrpí na veľkú čistotu doma, tak býva podľa mňa veľmi často chorý. Organizmus by mal prichádzať do kontaktu aj so špinou a -results will be perfect.
Ja som cca. 5 rokov nemal chrípku, nepohybujem sa pri tom práve v najčistejšom prostredí. Pri tom mám všetky výsledky krvi v poriadku, bez jedinej chybičky. Raz sa ma dotkol jeden Dr. a potom si poumýval ruky nejakým špeciálnym mydlom. Mal ma však upozorniť na to, že ja od neho z tej jeho čistoty môžem dostať tiež nejakú pliagu. Uf, dúfam, že ma niečim nenakazil:-)
Nič, majte sa, idem sa vymojkať s mojim pavúkom:-)
Archeológ v Egypte išiel na prechádzku po mestskom námestí jedného pekného rána. Mal sa vrátiť späť do hotela kvôli stretnutiu, ale zabudol si svoje hodinky. Práve prechádzal okolo jedného starca, ktorý sedel na veľmi malej stoličke pri svojej ťave a opýtal sa ho, či nevie náhodou, koľko je hodín? Starec sa pomaly natiahol a zatlačil semenn..y ťavy do jednej strany a potom ich pustil, aby ich nechal kývať sa dovtedy, kým sa sami od seba nezastavia. 10:27 povedal muž. Archeológ bol ohromený, keďže ešte v živote nevidel nikoho, kto by mu povedal koľko je hodín takým spôsobom ako práve on. Rýchlo sa ponáhľal do hotela, aby našiel svojich kolegov a potom ich priviedol späť na námestie mesta, aby našiel toho starca. Po tom, čo ho opäť našiel, archeológ povedal: dám ti 50 dolárov, ak mi prezradíš, ako si prišiel na to, koľko je hodín. Starý muž zinkasoval 50 dolárov a povedal mu: v poriadku, kľakni si dole tu so mnou a daj svoju hlavu tesne k mojej. Teraz zakývaj semenní.mi ťavy zo strany na stranu. Teraz, už vidíš hodinky na tej budove tamto oproti?
Keď NASA prvýkrát začala posielať kozmonautov do vesmíru, rýchlo zistili, že guľôčkové perá nebudú písať pri nulovej gravitácii. Aby zvládli tento problém, vedci z NASA minuli 12 biliónov dolárov, aby vyvinuli pero, ktoré bude písať pri nulovej gravitácii, zhora nadol, pod vodou, na takmer každom povrchu, vrátane skla a pri všetkých teplotách v rozsahu od 0 stupňov až po 300 stupňov. Rusi namiesto toho použili ceruzku.
Vtipy preložené zo stránky: unijokes.com
-----------------------------------------
Ja si nemyslím, že nám niekto niečo utajuje. Rakovina sa v dnešnej dobe veľmi úspešne lieči, čo poznám niekoľkých ľudí. Liek na rakovinu isto ukrývajú v šuflíku, ale čo je skutočnou rakovinou, tak na to sa ešte neprišlo. Niekedy mi to príde tak ako keď sa v krčme chlapi rozprávajú, že jeden ich známy zomrel. A oni, že na čo, však ani nepil, ani nefajčil. Tak to potom zosumarizovali len tak, že si povedali, že keby pil a fajčil, tak by bol s nimi ďalej pil a fajčil.
----------------------------------------
Rakovinové bunky sú v prvom rade bunky a potrebujú na stavbu svojho "tela" bielkoviny, tuky a cukry. Neviem, čo by sa stalo, keby taký človek vôbec neprijímal bielkoviny. Z čoho by sa vybudovali? To nie sú parazitické bunky, len o niečo zrýchlené, čo sa týka rozmnožovania. Možno nejaká extrémna diéta by proti nim zabrala, ale neviem, či by bolo možné ju aj držať.
Podľa mňa to nemusí byť konšpirácia, nemyslím len utajovanie liekov na rakovinu,ale aj iné choroby. Keby ten liek vynašli, tak síce zarobia kopec bubákov na pacientoch,čo to potrebujú, lenže ešte viac môžu zarobiť na tom, keď ich budú držať v šachu súčasnými metódami, ktoré nie sú úplne 100%, takže ťažko povedať, dnes vám aj na obyčajnú bolesť hrdla, ako môj doktor, predpíšu antibiotiká, aj bez toho, aby vám spravili kultiváciu a riadili sa podľa toho, len sa hodí antibiotikum, ktorých je nespočetne veľa a asi je dosť ťažké trafiť niečo presne, bez toho, aby vedeli, čo to spôsobuje, antibiotík je strašne veľa. Ja si myslím, že je to tak, ako písal RNG, proste dnes chcú ľudia ryžovať na všetkom, ako zdravotníctvo, tak rôzne iné odvetvia, spoločnosti ponúkajúce pôžičky a ryžovanie na úrokoch a vymáhaniach a súdoch, a asi je to tak vo všetkom, je to individuálne, proste všade sa točia peniaze a tých poctivých nie je až tak veľa všade.
Určite sa utajuje viacej spôsobov liečby rakoviny, hlavne liečba bylinkami a rastlinami. Na každom kontinente sa vyskytujú (alebo vyskytovali) rastliny, ktoré dokážu účinne liečiť rakovinu. Ich zloženie je skúmané desaťročia a ich účinky sú známe aj zo starovekých kroník.
Len "lobby" je silnejšia ako štáty a niekedy aj ako bohatí ľudia. Veď keby sa stalo, že by sa zopár boháčov vyliečilo a ostaní by pomreli bola by to diskriminácia a to dá napadnúť na súde, hlavne keď liečba je 1000 krát lacnejšia ako chemoterapia a iné obludnosti. Radšej nech ľudia zomierajú a zisky idú hore ako priznať, že už dávno je všetko vyriešené.
dvojpes skumaju .. a dokonca aj rozny sukromnici na "vlastnu" past, liek na rakovinu by bol terno pre kazdu farma firmu ci sukromnika co by mal na to patent na xyz rokov.
Sucasny svet bezi na peniaze, a kto si mysli, ze je to inac je velmi naivny.
A momentalne sa najviac zaraba na chemoterapii, ozarovaniach a operaciach. Je to vyse 800 miliard dolarov rocne len v USA a take obrovske peniaze si nedaju nejakymi lacnymi potravinovymi doplnkami onkologovia zobrat. Teda tym myslim tych hore, co to cele riadia, nie jednotlivych lekarov,ktorym dovolia robit len to, co je pre medicky priemysel najvyhodnejsie a co bolo oficialne schvalene.
nie, neutajuju.
skor ide o to, ze mozno neskumaju vsetky mozne smery, ktore by teoreticky mohli. ale to je otazka zdrojov a nazorov.