Mužska žiarlivosť

Príspevok v téme: Mužska žiarlivosť
Danka4848

Dobrý večer,

chcela by som sa poradit s vami o moju skusenost. Mam priatela uz dva roky, avsak uz teraz viem, ze je ziarlivy. Vzdy vyzveda, kde s kym som a ked je to nejaky chlap, tak sa nahneva. Nedava to nejak velmi najavo, ale vidim, ze ho to hneva. Mne to doteraz imponovalo, ze ziarli, pretože ma stale presviedcal o tom, ze chlap ked neziarli, tak nemiluje. Predvcerom som vsak bola na kavu s jednou kamaratkou, ktora sa mi zdoverila, ze aj jej manzel ziarli. Je s nim uz 15r a ta ziarlivost vraj bola zo zaciatku mizerna alebo ziadna, avsak postupom casu sa to stupnovalo az napokon to skoncilo neustalym prenasledovanim ci uz v praci alebo hocikde kam isla. Raz dosla domov neskor z prace a on uz spacifikoval vsetky jej kamaratky, ci vedia kde je. Napokon zavolal aj kolegyni, ktora mu povedala, ze je s nou tak aj jej vynadal, ze ju len kryje.. Raz ju dokonca vymkol a odmietol pustit do domu. Pricom v dome s nim boli aj deti. Co si myslite o muzskej ziarlivosti, je pravda to co tvrdi moj priatel, alebo mam davat ruky od takychto muzov prec?? Dakujem

kkkkkk

A manžel kamarátky? Na začiatku to asi skrýval, alebo ona mala celý čas ružové okuliare. Žiarlivosť sa nestupňuje, normálna žiarlivosť je ok.

kkkkkk

U každého je to inak a už vôbec sa nejedná o cnosť, ale skôr o chorobu. Ani to nedokazuje ako veľmi ťa miluje, to sú zdôvodnenia vycucané z prstu. Je to povahou, niekto je majetnícky a žiarli, niekto ti bude kontrolovať papieriky v peňaženke, mobil, atď. a pre niekoho môžeš byť všetkým a dokáže rešpektovať tvoj osobný priestor. Však skús či sa ti bude hrabať v mobile, v maily, v peňaženke, lebo to už je choré.

Mesačný princ

A nie je to jedno? Vy ženy robíte to isté, presne, dokonca hráte na city ak žiarlite!

...a potom sa ocitne človek, ktorý mal pred vstupom do vzťahu veľa priateľov rôzneho pohlavia úplne sám. A ak sa vzťah rozpadne tak nemajú tí ľudia nikoho, lebo tá vaša majetníckosť ich o to pripravila.

0vecka

podla mna je chore byt ziarlivy... tiez som volakedy bol ale osobne si myslim ze ak sa chce moja partnerka s niekym vyspat tak je to jej vec a nema zmysel jej v tom branit...

jkll

Ja osobne si myslim, ze chlap co neziarli je bud velky narcis alebo namysleny, ktory nepripusta tu moznost, aby bol druhou stranou podvedeny,, alebo absolutne veri svojej priatelke/manzelke,, alebo je mu podvedenie z druhej strany dost ukradnute. V tom pripade by aj on sam nemal ziadne zabrany k podvadzaniu. Myslim, ze ziarlivy su skor taky, ktory sa snazia zit cnostne...

Cize tvoj priatel ma pravdu, a zaroven je tam to spomenute riziko. Je to individualne, a taktiez velmivvela zalezi aj od teba. Ak mas zaletnicku minulost, tak si to uz moc nikdy nenapravis, na take veci sa nikdy nezabudne. Myslim, ze ty co sa snazia alebo aj ziju cnostne, maju tym slabsie sebavedomie,, tak si veria trochu menej, a tak viac cakaju, kedy im kocka zduchne. Ale ak ma priatelka nepriestrelnu minulost, tak problem nebude.
A ak to ziarlenie tam je, uz z akychkolvek dovodou, asi najlepsie je dotycnemu zvysovat sebavedomie, alebo dobit ego. Tak mozno skor zameraj nato. Dobijaj mu ego.

zuzi74

Danka4848, ono je to u kazdeho muza individualne. Niektory uz dalej ako s vyzvedanim nezachadza, ale niektory moze mat take sklony ako muz tvojej kamaratky. Kazdopadne, ked sa priatel hneva na to, ze je v tvojej blizkosti nejaky muz, s ktorym sa napr. len vypravas, tak to mi uz pride prehnane ziarlenie.