Dobrý večer,
chcela by som sa poradit s vami o moju skusenost. Mam priatela uz dva roky, avsak uz teraz viem, ze je ziarlivy. Vzdy vyzveda, kde s kym som a ked je to nejaky chlap, tak sa nahneva. Nedava to nejak velmi najavo, ale vidim, ze ho to hneva. Mne to doteraz imponovalo, ze ziarli, pretože ma stale presviedcal o tom, ze chlap ked neziarli, tak nemiluje. Predvcerom som vsak bola na kavu s jednou kamaratkou, ktora sa mi zdoverila, ze aj jej manzel ziarli. Je s nim uz 15r a ta ziarlivost vraj bola zo zaciatku mizerna alebo ziadna, avsak postupom casu sa to stupnovalo az napokon to skoncilo neustalym prenasledovanim ci uz v praci alebo hocikde kam isla. Raz dosla domov neskor z prace a on uz spacifikoval vsetky jej kamaratky, ci vedia kde je. Napokon zavolal aj kolegyni, ktora mu povedala, ze je s nou tak aj jej vynadal, ze ju len kryje.. Raz ju dokonca vymkol a odmietol pustit do domu. Pricom v dome s nim boli aj deti. Co si myslite o muzskej ziarlivosti, je pravda to co tvrdi moj priatel, alebo mam davat ruky od takychto muzov prec?? Dakujem