Chudnutie

kilecko

Simi,tak 6.11.môžeš aj skôr sem napísať a keďže vieme čo chceme tak tu budeme písať len pozitívne správy veď mi sme sikulky.Tak doschudnutia.

kilecko

Simi,správne rozhodnutie niet nad zdravú stravu.držím ti palce a nazrem sem ako ti to ide a kilecka ubúdajú do vianoc je ešte času dosť.A vianočné kilá ako rýchlo človek naberie tak aj zhodi a zas zdravá strava.

Simi15

Na dietu by som sa ani nikdy nedala :) No tak rozhodla som sa že od dnes to skusim zas s tym zdravim stravovanim, cvičenim a potom vam sem napišem či sa mi dari :)

kilecko

Ako ti rozumiem,keď tie nezdravé jedlá nam chutia,slovenská kuchyňa je výborná.Ja som mala v lete 2013 67kg a to schudla z dakych 82kg držala som 90 dňovú rozlisovaciu diétu.Ty si mladá ty diéty nepotrebujes.cvičenie,pitný režim a zdravá strava zaberie.jedavas pravidelne.

Simi15

Aj ja som bola na zdravom stravovani ale vždy vydržim len par tyždňov a potom sa vratim k tomu čo mam rada :( Najviac som vydržala len mesiac v marci a potom som sa na to vykašlala a takto to je stale dookola :(

kilecko

Simca ja mám 50 rokov ,výšku 174 a váhu 75 To som už niečo pochudla.Dala som sa na zdravé stravovanie.Raňajky mandarinka,obed mäso so zeleninou,olovrant grahamovy roztek s cicerovo lososovou natierkou večer cottage a 2 litre čistej vody a 0,5 litra citrónovej vody.

Simi15

Mam 14 rokov, 177.5 cm a 65 kg :) 4 kg sa mi už podarilo schudnuť v marci ale to nestači :) teraz som 2 tyždne pravidelne cvičila ale už som v tom polavila a zase som sa rozjedla :( podla mňa by bolo lahšie keby niekto chudol so mnou a by sme sa navzajom podporovali :) Tak by som bola strašne rada keby sa ku mne niekto pridal :)