Ahojte, uz dlhu dobu, je tomu niekolko rokov ma bolievaju oci.
Zacalo sa to v roku 2007 tlakom za pravym okom, moc som tomu ale nevenoval pozornost, bolest ako zacala tak aj odznela a roky som tomu pozornost nevenoval co bola osudna chyba. Neskor sa pridali bolesti hlavy, ktorym som taktiez pozornost nevenoval, lebo odzneli a bolo dobre co tiez bola velka chyba. Dovtedy som ziadne bolesti ani problemy nemal. Problemy sa vystupnovali az v roku 2012 kedy ma neskutocne bolievala hlava, zvracal som, dostavila sa silna unava, bolesti v klboch, praskanie v krku, stavy ako po opici, dezorientacia v priestore, divne vnimanie okolia, pocity akoby som sa vznasal atd... To som uz k doktorovi siel, poslal ma na neurologiu, kde mi spravili EEG, vysledok bol zly, nasledne ma dr. poslala na MRI mozgu, kde bol vysledok taktiez nie najlepsi - loziska na mozgu. Dalej som skoncil na infekcnom s pozit. vysledkom na boreliozu, mykoplazmy. Vyfasoval som ATB 1 druh na mesiac, pocas uzivania mi nieco ustupilo, chvilu bolo dobre ale potom sa znova vsetko vratilo, tak som siel znova na testy, ktore ale boli negativne cize uz dalsie ATB som nedostal co bola zas velka chyba. Postupne sa mi zhorsil zrak, musim nosit bryle, mavam caste silne zapaly oci, piska mi v usiach, praska v krku a najhorsie je to, ze psychika isla riadne dole, cize som skoncil aj u psych. a na antidepresivach, po ktorych som sa ale citil podstatne horsie, cize som ich prestal jest, bolo mi coraz horsie a horsie. Tak som zacal patrat co je na pricine mojich problemov az som na to prisiel, je to chron. neuroborelioza s koinfekciou mykoplazma, nasiel som si liecebne protokoly, ktorych som sa chytil ako -kliest- ked pocujem slovo kliest tak sa mi zjezia vsetky chlpy co mam - a zacal som s liecbou podla protokolu, na ktorom sol uz skoro rok, kombinacie ATB, ATB si musim zhanat sam, ziadny lekar ich nepredpise + polyoxi na imunitu a kopec dalsieho. Pocas liecby odznelo skoro vsetko ale zostali mi bolesti oci, zapali spojiviek, z ktorych sa neviem vyhrabat, tolkie ATB co beriem by snad mali poriesit aj tie oci. Bud do oci nepreniknu alebo neviem, skusal som aj kol. striebro priamo do oci, na par hodin pomoze, no stipe to po nakvapani do oci jak slak.
Ak mate niekto nieco podobne poradte aj ked pochybujem >D
Diky.